Het is de moeite waard om de tijd te nemen om alle Forza Horizon 4 Barn-locaties op te sporen, omdat deze vervallen constructies enkele van de beste Forza Horizon 4-auto’s op de markt verbergen. Als je eenmaal elk van de schuren hebt gevonden, kun je het voertuig binnen in zijn oude glorie herstellen en aan je verzameling toevoegen, en er zijn een aantal echte klassiekers die wachten om ontdekt te worden. Hoewel schuurvondsten niet nieuw zijn voor de serie, zijn er enkele wijzigingen aangebracht in Forza Horizon 4 in de manier waarop het hele proces werkt, dus lees verder voor alle details.

De 10 Forza Horizon 4-schuren kunnen worden geactiveerd door simpelweg de campagne te doorlopen, want afhankelijk van hoe je speelt, zou je ongeveer elke 45-60 minuten rijtijd een bericht moeten krijgen om te vertellen dat er een nieuwe beschikbaar is. De andere auto’s zijn seizoensgebonden, wat betekent dat je ze alleen op bepaalde tijden van het jaar kunt krijgen, dus in hun geval kun je wachten … of als je stiekem / ongeduldig bent, zet dan de klok van je Xbox One een week om een tijd om deze verborgen auto’s handmatig te activeren. De overige auto’s hebben andere, minder voor de hand liggende mechanismen nodig om toegang te krijgen, zoals het kopen van een enorm kasteel.

Ford Escort RS Turbo

Dit wordt ontgrendeld in Glen Rannoch. De hintcirkel omvat zowel de hooglanden als de veel lager gelegen gebieden van de regio. Je zult naar een hoger niveau willen gaan om de schuur te vinden, die zich in de buurt van een radiotoren bevindt en ten oosten van het hovercraft-showcaseevenement.Dit wordt ontgrendeld in Glen Rannoch. De hintcirkel omvat zowel de hooglanden als de veel lager gelegen gebieden van de regio. Je zult naar een hoger niveau willen gaan om de schuur te vinden, die zich in de buurt van een radiotoren bevindt en ten oosten van het hovercraft-showcaseevenement.

MG MGB GT

Deze hint van de schuur zal je naar Astmoor leiden. Je vindt het ten zuidwesten van het schuurpictogram en direct ten noorden van de eerste ‘O’ in de Astmoor-kaartbelettering. Zoek naar de schuur in de schaduw van de boomgrens. Hier vind je een klassieker van Britse makelij die voor het laatst in 1980 is geproduceerd.

Mini Cooper S

Het vinden van deze is eenvoudig. Ga naar Derwent Mansion, dat langs de zuidwestelijke rand van Derwent Water ligt. Als je de oprit van het landhuis verlaat, ga je rechtdoor het bos in. Na een paar seconden buig je iets naar links om de schuur te vinden.

TVR Cerbera Speed 12

Om deze zeldzaamheid te vinden, ga je naar de Greendale Airstrip. Zoek naar de schuur rechtsonder in de ‘T’-lay-out van de landingsbaan en boven het pictogram van de hint van de schuur. Je vindt de auto tussen een paar bomen en utiliteitsgebouwen.

Subaru Impreza 22B STI

Audi Sport Quattro

Deze versie van de Duitse klassieker leek een vorig leven te hebben gediend als politievoertuig, wat waarschijnlijk praktisch bleek bij offroad-achtervolgingen. Deze goed verborgen schuur bevindt zich in de buurt van de kaarttekst van het Derwent Reservoir. Ga gewoon direct ten zuiden van de ‘S’ en ‘E’ van de belettering van de Reservoir-kaart.

Jaguar E-Type S1

Dit is een schuurontgrendeling die ten westen van de Horizon Festival-site verschijnt. Zoek naar het kleine meer binnen de hintcirkel en ga naar het noordwesten, langs wat bloemen en een nabijgelegen heuvel op. Daar vind je de schuur.

Jaguar XJ220

De prachtige machine had een prijskaartje van £ 470.000 in 1992, het eerste jaar. Het is gratis als je een schuurhint krijgt om te verschijnen in de buurt van een open veld ten oosten van Ambleside. Ga naar een groep bomen in het midden van het veld om de schuur te vinden.

Triumph Spitfire

Dit is weer een Britse auto uit de selectie van Barn Finds, en niet te verwarren met het motormerk met dezelfde naam. Je krijgt dit als de schuurhint op de Express Railyard verschijnt. De sleutel is om langs de oostkant van het spoor te rijden en de opening van het hek te zoeken, direct naast een van de treinhangars. Ga door de opening en het bos in om de schuur te vinden.

Lotus Elise GT1

De gemakkelijkste manier om dit te vinden, is door de hintcirkel vanuit het westen te betreden via het offroad-pad. Volg het pad ongeveer 100 meter terwijl u rechts in de gaten houdt. Je zult uiteindelijk de schuur zien.

Herfstseizoen – Aston Martin DB4 GT

Je hoeft het James Bond DLC-pakket niet te kopen om je eigen Aston Martin in Forza Horizon 4 te bezitten. Je kunt de DB4 in het herfstseizoen krijgen. De hintcirkel van de schuur zou na een paar uur spelen ten zuiden van het festival moeten verschijnen. Zoek naar de grote vijver in het westelijke deel van de hintcirkel. Rijd gewoon ongeveer 100 meter ten noorden van de vijver om de schuur te vinden.

Zomerseizoen – Peel P50

Deze ultracompacte auto wordt in de zomer ontgrendeld. Gebruik het Gables House in het zuiden van de kaart als referentiepunt en ga iets naar het noordoosten. Je vindt de schuur vlakbij in het bos het dichtst bij het huis.

Winterseizoen – Land Rover Range Rover

De winterstal is een unieke uitdaging, aangezien deze zich op het grootste eiland midden in Derwent Water bevindt. Normaal zou je zinken als je het probeerde te bereiken, maar in de winter heb je een bevroren meer dat stevig genoeg is om over te steken.

Lenteseizoen – Ford GT40 Mark I

Als de lente is aangebroken, is het het wachten waard. Deze klassieker kost normaal gesproken 9 miljoen credits, dus het is een flinke veilingdag als je geen Ford GT-fan bent. Je vindt dit in het Moorhead Windpark – om precies te zijn, het is in het open gebied direct ten noorden van de eerste ‘O’ van de Moorhead-kaarttekst.

Bamburgh Castle – Bentley Blower

Dit antiek is de beloning voor het kopen van het Bamburgh Castle met een krediet van 10 miljoen aan de oostkust van de kaart. Het is midden op de kust. Zoek gewoon naar het kasteel met het bord Te koop. Ga na de verkoop naar het zuiden langs de kust om de schuur te vinden. Het is verborgen in een bos, ongeveer op gelijke afstand van het kasteel en het Thatch Corner-huis.

_______________________________________

Wat betreft de twee overgebleven schuren, hun doel is nog niet bepaald, maar we vermoeden dat ze worden bewaard voor een toekomstig DLC-gerelateerd evenement. We zullen deze handleiding bijwerken zodra er meer informatie beschikbaar is.

[mystery barn 1]

Een van de schuren is te vinden in de uiterste noordwestelijke hoek van de kaart. Rijd naar het open gebied tussen Mortimer Gardens en het Glenfinnan Viaduct. Vermijd de nabijgelegen hooglanden, aangezien de schuur dichter bij zeeniveau ligt.

[mystery barn 2]

De andere mysterieschuur ligt op een heuvel ingeklemd tussen twee kreken aan de zuidkust, ten zuiden van het Thatch Corner-huis. De schuur bevindt zich waar het open gebied de bomen ontmoet.