Forza Horizon 4 geeft gratis Lamborghini aan gebruikers

geplaatst in: Forza Horizon 4 | 0

UPGRADE UW VIRTUELE GARAGE IN FORZA HORIZON 4 MET EEN ZELDZAAM JUWEEL: LAMBORGHINI CENTENARIO.

Stel je voor dat je gratis een luxe hypercar krijgt, alleen maar omdat het iemand anders jarig is. Welnu, zulke dromen kunnen uitkomen in de digitale wereld, want Forza heeft een geschenk voor alle spelers. Om de tweede verjaardag van Forza Horizon 4 te vieren, krijgt elke gebruiker bij het inloggen op de game een cadeautje: een Lamborghini Centenario.

De auto is geen nieuwe toevoeging aan het spel. Voor het jubileum konden spelers de hypercar ontgrendelen door deze te kopen via de Autoshow voor 2.300.000 CR (in-game valuta). Behalve dat ze het rechtstreeks zouden kopen, konden fans ook de Lamborghini Centenario in handen krijgen door erop te bieden in het Auction House.

WAT IS SPECIAAL AAN DE CENTENARIO?

De Lamborghini Centenario LP 770-4 is een hypercar in beperkte oplage die voor het eerst werd geproduceerd in 2016 voor de 100ste verjaardag van Ferruccio Lamborghini, de oprichter van het bedrijf. Er zijn slechts 40 exemplaren geproduceerd: 20 coupés en 20 roadsters. Het voertuig is gedeeltelijk gebaseerd op de iconische Lamborghini Aventador SV, maar met maar liefst 770 pk is de hypercar beduidend sneller.

Ben je nieuw in de Forza-serie maar heb je al andere racegames getest op je mobiele telefoon, dan is de kans groot dat je al met de Centenario hebt gereden. De auto is ook speelbaar in Asphalt 8: Airborne, zijn opvolger Asphalt 9 en in Real Racing 3. Bovendien was het de alternatieve vorm van “Hot Rod” in de film Transformers: The Last Knight uit 2017.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *