Forza Horizon 4 krijgt deze week een gratis update voor stuntracen

geplaatst in: Forza Horizon 4 | 0

 

Forza Horizon 4 verandert morgen in Trackmania, met de komst van een gratis Horizon Super7-modus. De modus werkt in principe als volgt: het Super7-evenement bestaat uit zeven door de gebruiker gemaakte stuntgeoriënteerde cursussen, allemaal willekeurig gekozen en allemaal overgeslagen als ze te moeilijk (of weinig moeite) blijken te zijn. Je kunt ook bladeren door door gebruikers gemaakte cursussen, dus ervan uitgaande dat de gemeenschap wordt gebruikt, mag het je niet ontbreken aan nieuwe handschoenen om te overwinnen.

Maar het is het scheppingsaspect dat echt leuk klinkt. Volgens IGN, die hands-on was met de update, kun je met de Blueprint Builder overal op de FH4-kaart cursussen maken, die de regio’s Lego en Fortune Island lijken te bevatten. Zodra je de baan hebt uitgezet, kun je hem opfleuren met hellingen en andere dingen. De video hierboven geeft je een goed idee van wat je kunt verwachten, het is eigenlijk Trackmania met een vleugje GTA Online’s Cunning Stunts.

Anders doen de creatietools denken aan die in Forza Horizon 3: je kunt het type uitdaging, de tijd van de dag, de weersomstandigheden en op wat voor soort muziek de uitdaging standaard instellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *