Forza Horizon 4 ontvangt nieuwe Hot Wheels DLC-packauto’s

geplaatst in: Forza Horizon 4 | 0

Het lijkt erop dat een nieuwe set auto’s uit de wereld van Hot Wheels binnenkort op weg zal zijn naar Forza Horizon 4, waarbij het speelgoedautomerk een samenwerking voortzet die op het punt staat vijf jaar oud te worden.

Geruchten dat er meer Hot Wheels naar FH4 komen, zijn niets nieuws. Het merk Hot Wheels is tenslotte onderdeel geweest van Forza Horizon 3 en Forza Motorsport 6 en 7, en we hebben enkele auto’s uit deze oudere games zien terugkeren naar FH4. Tot nu toe is er echter niets bevestigd. Dat is veranderd met enkele schijnbaar gelekte screenshots die op Reddit zijn gepost:

Hoewel we de bron niet kunnen verifiëren, lijken de screenshots zeker de real deal te zijn, wat suggereert dat ze afkomstig zijn van een voorvertoning van de inhoud. Ze lijken zes nieuwe auto’s te bevestigen, maar, in tegenstelling tot FH3, niet een volledig nieuw uitbreidingspakket zoals sommige fans misschien hadden gehoopt.

Het is een interessante mix van auto’s. De zes betrokken voertuigen lijken de 2JetZ, een Chevrolet LUV, een Ford F-5 Dually, een International Harvester, een Nash Metropolitan en een Studebaker Dream Roadster te zijn, allemaal in Hot Wheels-vorm.

We hebben eerder de wilde 2JetZ hier op GTPlanet besproken, aangezien het de Hot Wheels Legends Tour op SEMA in 2018 won. In feite heeft elk van de zes modellen een van de Legends Tour-evenementen in 2018 en 2019 gewonnen, maar alleen de 2JetZ en “The Nash” (2019) zijn overall kampioenen.

Nu de volgende serie van – en update naar – Forza Horizon 4 op 11 februari uitkomt, zou er begin volgende week meer informatie moeten komen in een Forza Monthly-livestream. We zullen u meer informatie geven zodra we deze ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *