Forza Horizon 4 plaagt twee nieuwe auto’s voorafgaand aan de Series 34-update

De livestream voor de volgende update van de Forza Horizon 4-serie staat voor de deur – hij gaat live om 1730 UTC op donderdag 1 april – maar we hebben al een behoorlijk goede aanwijzing voor wat auto’s S34 zal brengen.

Het komt door de traditionele plaagmethode die Playground Games de afgelopen jaren heeft gebruikt, bekend als “Torben Tuesday” – genoemd naar Torben Ellert, een senior ontwerper bij de studio. Deze aanwijzingen kunnen vele vormen aannemen, soms codes of anagrammen, of zelfs zorgvuldig bijgesneden afbeeldingen, maar deze maand zijn het emoji’s. Je kunt de aanwijzingen in de onderstaande Tweet zien.

Er zijn maar twee auto’s in deze nieuwste teaser, en beide lijken vrij ongecompliceerd. Dit laatste is de meest voor de hand liggende van de twee, aangezien “68 vuurvogel” vrij netjes lijkt op te lossen tot “68 Vuurvogel”. Hoewel de 1978 waarschijnlijk de bekendere Pontiac Firebird is in het VK van de FH4, heeft de eerste generatie 1968 veel fans. De auto deelde zijn platform en de meeste styling met de eerste generatie Chevrolet Camaro – de viervoudige koplampen, de split-level achterlichten en de klassieke Pontiac-neus onderscheiden de twee.

Afhankelijk van welke versie naar de game gaat – waarschijnlijk het 400ci-model uit het Forza Motorsport 4 American Muscle Car Pack – kan de Firebird een 6,6-liter V8 en 345 pk inpakken, hoewel je natuurlijk beter kunt doen dan dat in uw garage.

De eerste auto is iets minder duidelijk. “356” lijkt een voor de hand liggende verwijzing naar de Porsche 356, maar de daaropvolgende emoji’s zijn een beetje vreemd. Het is zeer waarschijnlijk dat de combinatie cowboy / geweer ‘outlaw’ betekent – een modificatie van voertuigen die is ontworpen om puristen te irriteren – wat lijkt te suggereren dat de Emory Outlaw 356 is. Dat is een lijn van resto-mod-auto’s gemaakt door Emory Motorsports, die al functies in FH4 met de Porsche 356 C Cabriolet.

Deze theorie wordt ondersteund door het feit dat in januari een verwijzing naar de “Porsche 356 RSR Emory” werd ontdekt in de gamebestanden, zoals gerapporteerd door GTPlanet-gebruiker TheAdmiester – samen met opmerkingen over de RAESR Tachyon en Studebaker Golden Hawk, die beide zijn vervolgens naar het spel gekomen. De RSR-versie van de Emory Outlaw 356 is in wezen een 964 911 uit de jaren negentig in een 356-outfit en heeft een vermogen van bijna 400 pk uit een 2,4-liter flat-four met dubbele turbocompressor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.