Forza Horizon 4 Seizoenswisseling: Mexican Summer Wave

De zomerzon in het VK luidt het begin in van een nieuw seizoen in Forza Horizon 4. Nu Series 37 van start is gegaan, zijn spelers weer op jacht naar de nieuwste evenementen en prijzen.
 
Deze week vindt de laatste geplande nieuwe auto zijn weg naar het festival, samen met bijgewerkte prijzen bij 50% en 80% voltooiing van de festivalafspeellijst.
 

Vuhl’s Curtain Call

De hoofdprijs voor seizoensafwerking deze week is de kleine Honda S800 uit 1970. Deze sportwagen zou pas een opvolger zien als de S2000 29 jaar later verscheen.
 
De S800 was de laatste in de lijn van Honda’s S-serie modellen in de jaren 60 en werd de eerste Japanse auto die 100 mph haalde. Door gebruik te maken van een 791cc-motor en een gewicht van minder dan 1.600 lb, levert de 70 pk sterke S800 spetterende prestaties.
 
Als je iets zeldzamers wilt, is er de Ferrari 250LM. Naast de 250 GTO met motor voorin, werd de LM met middenmotor gebouwd om de 24 uur van Le Mans aan te kunnen. Ondanks een beperkte productierun, zou de 250LM een succesvol raceleven hebben, met de beroemde overwinning op Le Mans in 1965. De 250LM zijn kracht wordt gegeven door een 3,2-liter V12 met 315 pk.
 
Completion prijzen voor de volledige Festival Playlist zijn de Chevrolet Camaro IROC-Z en een nieuwe Horizon Backstage Pass.
 
De aftrap voor de foto-uitdagingen voor Series 37 is #RomanRoadster. Het doel vereist dat je in een moderne sportwagen springt en een foto maakt in Mortimer Gardens. Er is een prijzenpot voor het seizoenskampioenschap, waaronder de Maserati MC12 en TVR Tuscan.
 
De grote prijs deze week is de komst van de Vuhl 05RR 2017. Omdat de laatste nieuwe auto op het festival zou arriveren, sluit de Vuhl aan op de Mexicaanse locatie voor de volgende stop van Horizon. Deze trackday-machine krijgt nog meer hardcore in RR-specificatie. Net als zijn rivalen van KTM en Caterham, komt de grootste kracht van de Vuhl uit zijn gewicht van 1.600 pond. Er is ook veel vermogen om mee te spelen, want de 2,3-liter Ecoboost-motor levert 385 pk. Met herziene aerodynamica levert de Vuhl veel meer downforce voor een gefocuste ervaring.
 
Als je de Vuhl wilt, moet je de overwinning behalen in het kampioenschap “Vuhl in the City”.
 
Er is ook een mogelijkheid om de Vuhl te testen op het Greendale Club Circuit tijdens het Rivals-evenement van deze maand.
 
 
Super7 krijgt nu een dubbele portie met de toevoeging van High Stakes. Met een extra moeilijkheidsgraad kun je tot zeven prijzen winnen door alle kaarten te voltooien. Als u een uitdaging niet in drie pogingen voltooit, loopt u het risico al uw verzamelde prijzen te verliezen. Na de gewone Super7, als je alle zeven kaarten hebt voltooid, ontvang je een Citroen DS23.
 
De evenementenlijst en prijzen van de zomer vindt u hieronder:
 

Van Of Steel

 • Series: Cross Country Series
 • Cars: Vans and Utility
 • Restrictions: D Class, 500 PI
 • Prizes: 15,000 CR, 25,000 CR, The Robot emote

Vuhl In The City

 • Series: Road Racing Series
 • Cars: Extreme Track Toys
 • Restrictions: S2 Class, 998 PI
 • Prizes: 15,000 CR, 25,000 CR, Vuhl 05RR

Shummer Nights

 • Series: Cross Country Series
 • Cars: Offroad
 • Restrictions: A Class, 800 PI
 • Prizes: 15,000 CR, 25,000 CR, Hummer H1 Alpha Open Top

The Trial: Cross Country Heroes (Co-Op Championship)

 • Series: Cross Country Series
 • Cars: Sports Utility Heroes
 • Restrictions: A Class, 800 PI
 • Prizes: Maserati MC12 Versione Corsa

Spring Games – Series 37

 • Series: Playground Games
 • Cars: Hot Hatch
 • Restrictions: B Class, 700 PI
 • Prizes: 2001 TVR Tuscan S

Super7 – Summer

 • Completion Prize: Citroen DS23

Northbridge Speed Trap

 • Season Objective: 180 mph

Outcrop Crest Danger Sign

 • Season Objective: 623.4 ft

Derwent Water Speed Zone

 • Season Objective: 96 mph

Forzathon Events

Forzathon gaat deze week de paden op, met de schijnwerpers op offroad-auto’s. Grijp een van de beschikbare modderslingermachines om dingen aan het rollen te krijgen.
 
Laat vervolgens je offroad-vaardigheden zien in de races door de overwinning te behalen in drie Cross Country Series-evenementen. Test daarna de duurzaamheid van je auto en veroorzaak genoeg vernietiging om een ​​Wrecking Ball-vaardigheid te verdienen.
 
Breng ten slotte je beste gymkhana-technieken mee, want je moet in totaal 750.000 vaardigheidsscores verdienen om de uitdagingen van deze week af te ronden.
 

Forzathon Shop

Enkele oude favorieten keren deze week terug naar de winkel, onder leiding van de 2013 Mclaren P1.
 
Als een derde van de felbegeerde hypercar “Holy Trinity” was de P1 een van de eersten die superexoten naar het hybride tijdperk bracht. De 3,8-liter V8 met dubbele turbo van de P1 blijft voortbouwen op motorsporttechnologie en is gekoppeld aan een energieterugwinningssysteem dat is afgeleid van de Formule 1. Het resultaat is een gecombineerde 903 pk die allemaal naar de achterwielen gaat. Dankzij geavanceerde actieve aerodynamica en tot 1.300 lb aan downforce, zou de P1 weinig moeite moeten hebben om bochten aan te gaan.
 
Je moet 600 Forzathon-punten ophoesten voor de P1, maar je krijgt een van de meest geavanceerde hypercars ooit gemaakt, en mogelijk de beste van het hybride trio.
 
Wie op zoek is naar een moderne auto met een vleugje prestatie, kan kijken naar de Mini Countryman John Cooper Works uit 2018. Deze crossover-SUV voor het hele gezin heeft een grondige bewerking ondergaan om het alledaagse karakter wat pit te geven. De Countryman heeft dezelfde motor als de Cooper JCW, wat neerkomt op een 2,0-liter viercilinder met turbocompressor die 228 pk levert. Met een vierwielaandrijving kan deze Countryman de school onder alle weersomstandigheden snel laten lopen.
 
De Countryman kost slechts 300 FP en is een goedkoop voorstel, maar we raden je aan ergens anders te kijken als je een sportieve SUV wilt.
 
Nieuwigheden voor het grijpen zijn de Macarena-emote en de Mexican Hat Dance-hoorn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.