Forza Horizon 4 Seizoenswisseling: Peaceful Winter Winds

Forzathon Shop

De winter is teruggekeerd om het VK voor nog een week een verse laag sneeuw te geven in Forza Horizon 4. Spelers gaan nog steeds door met hun zoektocht om de nieuwste beloningen te claimen voordat Series 37 afloopt.

 
Dit seizoen heeft nog een kans om een ​​paar stoere offroaders en een vintage Mercedes-raceauto te pakken, evenals meer prijzen voor het voltooien van 50% en 80% van het laatste seizoen.
 
 

Fast and Large

Seizoensprijzen deze week hebben een offroad-smaak, beginnend met de Range Rover Velar.
 
Het vierde Range Rover-model, dat onder de Range Rover Sport zit, biedt een compactere mix van focus op asfalt en offroad-capaciteiten. Dankzij het delen van mechanica met de Jaguar F-Pace, is er ook een sportieve stamboom voor de Velar. Onder de motorkap zit een 3,0-liter V6 met supercharger die een gezonde 375 pk levert, zodat u snel en in Range Rover-luxe onverharde paden kunt afbreken.
 
Deelnemen aan het is de veel taaiere Jeep Gladiator. De Gladiator brengt voor het eerst in bijna 30 jaar een pick-up terug in het Jeep-gamma, maar de toevoeging van de laadvloer doet geen afbreuk aan zijn offroad-eigenschappen. Gebaseerd op de Wrangler, heeft de Gladiator een 3,6-liter Pentastar V6 die 285 pk levert. Gekoppeld aan het old-school offroad-gerichte karakter van het Rubicon-uitrustingsniveau, is deze Jeep genoeg om veel Land Rovers bang te maken.
 
Winter’s nieuwste Photo Challenge brengt je helemaal naar Bamburgh in een kleine auto. #MiniCarMassiveCastle wil dat je een foto maakt van een Mini bij het torenhoge Bamburgh Castle. Prijzen voor de laatste seizoenskampioenschappen zijn onder meer de Hennessey VelociRaptor en de 2019 Porsche GT3 RS.
 
Het hoofdgerecht deze week is de Mercedes 300 SLR uit 1955. Deze machine is na zijn racecarrière een uiterst waardevolle autoschat geworden. Het beroemdste moment kwam tijdens de Mille Miglia van 1955. Aangedreven door wijlen Stirling Moss behaalde de 300 SLR een tijd van 10 uur, 7 minuten en 48 seconden, een record dat tot op de dag van vandaag ongeslagen blijft. De Merc wordt aangedreven door een 3,0-liter straight-eight die 310 pk levert en enorme prestaties leverde in de jaren vijftig.
 
Om de Merc te krijgen, moet je het kampioenschap “Dirt Cheap” winnen.
 
Als je in de stemming bent voor nog een Showcase Remix, dan zou een terugkerende fanfavoriet je moeten bevredigen. “Assault on the Control Room” plaatst je in het krachtige pantser van Halo’s Master Chief, terwijl je racet met het iconische Warthog tegen een Pelican-dropship.
 
 
Liefhebbers van Super7 zullen deze week een nieuwe set kaarten vinden om aan te pakken. Voltooi alle zeven uitdagingen en je wint een Mazda RX-7 uit 1985.
 
De evenementen en prijzenlijst voor de Winterevenementen staan ​​hieronder:
 

The Truck Stops Here

 • Series: Dirt Racing Series
 • Cars: Trucks
 • Restrictions: B Class, 700 PI
 • Prizes: 15,000 CR, 25,000 CR, Mercedes-Benz Tankpool24 Racing Truck

Potent Porsches

 • Series: Street Scene
 • Cars: Porsche
 • Restrictions: S2 Class, 998 PI
 • Prizes: 15,000 CR, 25,000 CR, 2019 Porsche 911 GT3 RS

Dirt Cheap

 • Series: Dirt Racing Series
 • Cars: Reasonably Priced Cars
 • Restrictions: C Class, 600 PI
 • Prizes: 15,000 CR, 25,000 CR, Mercedes-Benz 300 SLR

The Trial: Back In Time (Co-Op Championship)

 • Series: Dirt Racing Series
 • Cars: Porsche, 1950s-1980s
 • Restrictions: A Class, 800 PI
 • Prizes: Porsche 718 RS 60

Winter Games – Series 37

 • Series: Playground Games
 • Cars: Offroad
 • Restrictions: A Class, 800 PI
 • Prizes: Hennessey VelociRaptor 6×6

Super7 – Winter

 • Completion Prize: 1985 Mazda RX-7

The Roman Mile Speed Trap

 • Season Objective: 235 mph

Reservoir Ridge Danger Sign

 • Season Objective: 656.2 ft

Johnston Terrace Speed Zone

 • Season Objective: 145 mph

Forzathon Events

Forzathon werpt een blik op een van de meest geavanceerde auto’s die ooit uit de jaren 80 is voortgekomen: de Porsche 959. Klim in dit Duitse stukje techno-tovenarij om te beginnen.
 
Pronk vervolgens met het verrassende rallyvermogen van de 959 door de overwinning te behalen in 3 Dirt Racing Series-evenementen. Bewijs na de races dat de 959 net zo dominant is op de weg door 2 Street Scene-evenementen te winnen.
 
Sluit deze week tot slot af met het testen van je moed om in totaal 10 Ultimate Near Miss Skills te verdienen.
 
 

Forzathon Shop

Klein en groot vormen het winkelaanbod voor Winter, aangevoerd door de Lotus Elise Sport 190 uit 1999.
 
De toch al vedergewicht Elise nemen en het meer hardcore maken is geen gemakkelijke taak, maar de Sport 190 is het resultaat van zo’n make-over. Met de grootste kracht van de Elise in het rijgedrag, hebben de ophanging en remmen belangrijke upgrades gekregen voor meer plezier op bochtige wegen. Een aangepaste versie van de 1,8-liter Rover K-serie motor betekent 190 pk in een auto die net geen 1.500 pond weegt.
 
Om deze rauwe Britse sportwagen te ervaren, moet je 600 Forzathon Points betalen. Ga voor een van deze en je zult je afvragen waarom je meer stroom nodig zou hebben
 
Als je meer van een werkpaard wilt, is er de 2018 Mercedes X-Klasse.
 
Laat je niet misleiden door de Mercedes-emblemen en het zachte interieur, want daaronder deelt dit de mechanica met de meer alledaagse Nissan Navara. Ondanks aanpassingen aan de ophanging en het chassis, behoudt de X-Klasse veel van de offroad-eigenschappen zoals de Navara. Onder de motorkap zit een 2,3-liter dieselmotor met dubbele turbo die 188 pk levert, wat niet veel is in een vrachtwagen van bijna 4800 pond.
 
Met de X-Klasse op 300FP kan het als een koopje worden beschouwd, maar we raden aan ergens anders te zoeken naar capabelere en snellere trucks.
 
Kledingstukken die voor het grijpen liggen, zijn onder meer de donkere en robijnrode kronen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.