Forza Horizon 4 Seizoenswisseling: Spring Power Ballad

De lente is weer neergedaald in het VK om een ​​nieuw seizoen naar Forza Horizon 4 te brengen. We zijn de laatste ronde van Series 32 ingegaan, met de laatste batch content die nu beschikbaar is voor spelers.

Een van de krachtigste Ford Mustangs ooit bedacht, keert deze week langverwachte terug naar het festival, samen met meer Playlist-prijzen voor 50% en 80% voltooiing.

Shelby’s Battle Cry

Supercars zijn aan de orde van de dag voor de Playlist-prijzen, waarbij de legendarische McLaren F1 centraal staat.

De F1 is gebouwd zonder compromissen en is misschien wel een van de meest iconische supercars aller tijden. Met een race-geïnspireerde centrale rijpositie, had de F1 van 1998 tot 2005 het record van de snelste productiewagen voor de weg. Om die topsnelheid van 240 mph te halen, beschikte de F1 over een door BMW afkomstige 6,1-liter V12 met een vermogen van 627 pk. Met achterwielaandrijving en een handgeschakelde versnellingsbak blijft de F1 een van de meest op de bestuurder gerichte supercars ooit gemaakt.

Aan de meer moderne kant zit de Lexus LFA. Na een draagtijd van tien jaar is de LFA een van de meest opwindende exoten uit Japan. Lexus zat boordevol geavanceerde constructie en monteerde de LFA met koolstofvezel met een 4,8-liter V10 van 552 pk en moest een digitale toerenteller produceren om het snelle toerental van de motor bij te houden.

Om de Photo Challenges voor Series 32 af te sluiten, moet je vies worden. #Mudkickin vraagt ​​je om een ​​foto te maken van elke auto die je hebt in het Mudkickers Adventure Park. Wat seizoenskampioenschappen betreft, prijzen zijn onder meer de Nissan Pulsar GTI-R en een Aston Martin Vanquish Zagato.

Zijn aanwezigheid luid bekend maken is de hoofdprijs van deze week: de Ford Mustang Shelby 1000 uit 2012. De Shelby 1000, die voor het laatst te zien was in de eerste Forza Horizon, is een van de meest waanzinnige ponyauto’s ooit gebouwd. Door ingrijpende aanpassingen levert de 5,4-liter V8 met supercharger 1.000 pk. Er zijn ook aanpassingen aan de ophanging om ervoor te zorgen dat de Shelby meer is dan alleen een dragstripmonster. In tegenstelling tot de Shelby GT500 uit 2020 is deze slang in zeer beperkte aantallen gebouwd.

Om de Mustang te krijgen, moet je het kampioenschap “Shelby Coming Round The Mountain” winnen.

Als je in de stemming bent voor een Showcase Remix, is er de terugkeer van een klassiek evenement. “Supersonic vs Superfast” zal je zien vast te binden in een Ferrari 812 Superfast in een race van Broadway naar het festival. Je tegenstander is een formidabel Deltawing-vliegtuig.

Er zijn ook nieuwe Super7-uitdagingen beschikbaar voor de lente. Als je alle zeven kaarten voltooit, ontvang je een Subaru Impreza WRX STI uit 2004 als voltooiingsprijs.

Lees hieronder verder voor de voorjaarsevenementen:

Muddy Marvelous

 • Series: Cross Country Series
 • Cars: Retro Rally
 • Restrictions: B Class, 700 PI
 • Prizes: 15,000 CR, 25,000 CR, Nissan Pulsar GTI-R

Shelby Coming Round The Mountain

 • Series: Road Racing Series
 • Cars: Modern Muscle
 • Restrictions: A Class, 800 PI
 • Prizes: 15,000 CR, 25,000 CR, 2012 Shelby 1000

For England

 • Series: Road Racing Series
 • Cars: UK cars
 • Restrictions: B Class, 700 PI
 • Prizes: 15,000 CR, 25,000 CR, Aston Martin Vanquish Zagato Coupe

The Trial: Alfa Romeo and Juliet (Co-Op Championship)

 • Series: Road Racing Series
 • Cars: GT cars
 • Restrictions: A Class, 800 PI
 • Prizes: Alfa Romeo 8C Competizione Forza Edition

Spring Games – Series 32

 • Series: Playground Games
 • Cars: Extreme Offroad
 • Restrictions: A Class, 800 PI
 • Prizes: Land Rover Series III Forza Edition

Super7 – Spring

 • Completion Prize: 2004 Subaru Impreza WRX STI

Cat Bells Speed Trap

 • Season Objective: 164 mph

Swan Dive Danger Sign

 • Season Objective: 984.3 ft

Pennine Way Speed Zone

 • Season Objective: 185 mph

Forzathon Events

Snelheid, stijl en technologie vormen deze week de sterren van Forzathon: Modern Supercars. Grijp een van deze raketten om aan de slag te gaan.

Vervolgens is het tijd om door de straten te jagen en naar de overwinning te racen in drie Street Scene-evenementen. Stel daarna je rijvaardigheid op de proef, want je moet in totaal 15 sterren verdienen met snelheidszones.

Zet ten slotte het pedaal op de grond en verdien 20 Awesome Speed-vaardigheden om het gordijn voor de nieuwste uitdagingen te laten zakken.

Forzathon Shop

Aanvoerder van de winkel line-up voor deze week is de 2006 Koenigsegg CCX. De CCX wil graag aan de top van de hypercar-pikorde blijven en brengt subtiele verbeteringen aan ten opzichte van zijn CCR-voorganger. Onder de motorkap ligt dezelfde waanzin die van Koenigsegg wordt verwacht, aangezien een in eigen huis gebouwde 4,7-liter twin-supercharged V8 de Ford-eenheid vervangt die de CC8S en CCR aandreef. Met 806 pk die door de achterwielen gaat, vereist de CCX totale toewijding en respect als je al dat vermogen loslaat.

Met 600 Forzathon-punten, lijkt de CCX misschien duur, maar je krijgt er een van de wildste hypercars voor terug die in staat is de gevestigde orde in verlegenheid te brengen.

Als je iets extremers wilt, is er de Toyota T100 Baja Truck uit 1993. Gebouwd met het uitdrukkelijke doel om de beruchte Baja 1000 aan te pakken, is de T100 ontworpen om meedogenloos terrein met grote snelheid te veroveren. In tegenstelling tot andere Baja-vrachtwagens wordt de T100 niet geleverd met een bonzende V8, maar heeft hij in plaats daarvan een 3,4-liter V6 van 360 pk. Desondanks laat de T100 niets in de weg zitten.

Met 350 FP is de T100 een redelijk goedkope manier om een ​​extreme offroad-racer te krijgen en is het een van de minder bekende trofee-vrachtwagens die er zijn.

Beschikbare kledingartikelen zijn onder meer de rode en roze motorlaarzen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.