Forza Horizon 4 Seizoenswisseling: Spring’s Saleen Surprise

De lente is terug en geeft Forza Horizon 4 nog een week lang een welkome portie zonneschijn. We zijn nu in de laatste week van Series 36 met de volgende inhoudsupdate die binnenkort wordt onthuld. Tot die tijd is er nog een laatste reeks evenementen en prijzen waar spelers in het VK naar kunnen zoeken.
 
Een nieuwe supercar uit Saleen maakt deze week zijn festivaldebuut als compliment voor meer prijzen voor 50% en 80% voltooiing van de Festival Playlist.
 

Saleen Steps Out Of The Shadows
Het nieuws deze week is de komst van de Saleen S1 uit 2018. Het Amerikaanse merk was van plan tien jaar nadat het doodgeboren S5S Raptor-concept werd getoond, terug te keren naar het supercar-plaatje.
 
Saleen bracht de S1 op de markt met een prijskaartje van $ 100.000, waarmee hij in het vizier van de Porsche 911 en Jaguar F-Type kwam. In tegenstelling tot het vlaggenschip van de S7, heeft de S1 een meer bescheiden 2,2-liter viercilinder met turbocompressor die 450 pk levert. Helaas zouden de productieplannen voor de S1 na talloze vertragingen niet uitkomen, ook al werd in 2019 een raceserie van één merk geïntroduceerd.
 
Als je een auto wilt die bescheidener is, dan is er de Alfa Romeo 155 uit 1992. De alledaagse Italiaanse sedan verbergt succesvolle race-stamboom onder de eenvoudige styling. Alfa zou met de 155 overwinningen behalen in toerwagenseries in heel Europa, met name in het British Touring Car Championship en DTM. Onder de motorkap ligt een 2,0-liter turbomotor die een respectabele 187 pk levert. Gekoppeld aan een Q4-vierwielaandrijving is de 155 een stevige all-weather sedan.
 
Spring’s Photo Challenge heeft een solide basis voor zijn doel. #RoyallingStones vraagt ​​je om in een Aston Martin te springen en een foto te maken bij de Standing Stones. Bij de seizoenskampioenschappen omvat de prijzenpot de Koenigsegg Jesko en Zenvo TSR-S.
 
Een prijs om naar uit te kijken is de 2002 Ferrari Enzo. Genoemd ter ere van zijn oprichter, bracht Ferrari ook bijgewerkte F1-technologie naar zijn vlaggenschip-supercar, inclusief een opgewaardeerde paddle-shift-transmissie en actieve aerodynamica. Kijk onder de carbon body en je zult een donderende 6,0 liter V12 vinden die 650 pk levert. De Enzo is ook de laatste Ferrari met middenmotor die een pure V12 heeft voordat het merk zou beginnen met de overstap naar hybride vermogen.
 
Om de Enzo mee naar huis te nemen, moet je het kampioenschap “Luxury Getaway” winnen.
 
 
Afronding van Series 36-evenementen zijn de nieuwste Super7-uitdagingen. Als je elk van de zeven kaarten voltooit, win je een Peugeot 205 Forza Edition.
 
Lees verder voor de evenementen en prijzen die beschikbaar zijn voor de lente;
 

Northern Tours

 • Series: Road Racing Series
 • Cars: Swedish or Danish cars
 • Restrictions: S2 Class, 998 PI
 • Prizes: 15,000 CR, 25,000 CR, Zenvo TSR-S

Luxury Getaway

 • Series: Road Racing Series
 • Cars: Ferrari
 • Restrictions: S1 Class, 900 PI
 • Prizes: 15,000 CR, 25,000 CR, Ferrari Enzo

Overnight Adventures

 • Series: Street Scene
 • Cars: Extreme Track Toys
 • Restrictions: S2 Class, 998 PI
 • Prizes: 15,000 CR, 25,000 CR, Koenigsegg Jesko

The Trial: Beaches and Bentleys (Co-Op Championship)

 • Series: Road Racing Series
 • Cars: British cars
 • Restrictions: S2 Class, 998 PI
 • Prizes: Bentley Turbo R

Spring Games – Series 36

 • Series: Playground Games
 • Cars: Super Hot Hatch
 • Restrictions: A Class, 800 PI
 • Prizes: 2018 Renault Megane RS

Super7 – Spring

 • Completion Prize: Peugeot 205 FE

Old Town Speed Trap

 • Season Objective: 210 mph

Ambleside Edge Danger Sign

 • Season Objective: 672.6 ft

Coppice Speed Zone

 • Season Objective: 86 mph

Forzathon Events

Breng je beste wapens van de baan naar de straat voor deze week Forzathon, want het draait allemaal om Track Toys. Spring in een van de beschikbare machines om dingen aan het rollen te krijgen.
 
Laat vervolgens je ultieme rijvaardigheid zien door in totaal 12 sterren te verdienen met Speed ​​Zones. Test daarna je gymkhana-vaardigheden tot het uiterste door een totaal van 1 miljoen Skill Score te verdienen.
 
Sluit tot slot de uitdagingen van deze week af door je racedominantie te laten zien en de overwinning te behalen in 3 Road Racing Series Circuit-evenementen.
 
 

Forzathon Shop

Het is een mix-and-match line-up voor de winkel deze week, aangevoerd door de 2013 Toyota GT86.
 
Deze kleine Toyota-coupé, die de naam 86 nieuw leven inblies, werd samen met de Subaru BRZ ontwikkeld als onderdeel van het “Toyobaru”-project. Met een focus op rijplezier, ziet de GT86 af van grote prestatiecijfers ten gunste van een chassis dat is gericht op driften. Onder de motorkap zit een 2,0-liter Subaru flat-four die een bescheiden 197 pk levert. Geef het een paar aanpassingen (samen met een motorwissel) en je kunt de GT86 in een drijvend monster veranderen.
 
Als je zo’n bandenrokend monster wilt bouwen, dan levert de GT86 je maar liefst 600 Forzathon-punten op. We raden je aan om in het Auction House rond te zoeken naar mogelijk betere deals als je op zoek bent naar een.
 
Als alternatief kun je de Mini X-Raid JCW Buggy ophalen als je de Schotse Hooglanden wilt veroveren.
 
Deze Mini is ontworpen voor competitie in de Dakar Rally en is een belangrijke afwijking van de vorige op Countryman gebaseerde racer. Door over te schakelen naar een opstelling met achterwielaandrijving, streeft de X-Raid naar meer wendbaarheid bij het aanpakken van de ruigste terreinen. Er is ook voldoende vermogen bij de hand, met een BMW-afkomstige 3,0-liter twin-turbo zescilinder dieselmotor die 345 pk levert.
 
De Mini is een veel goedkoper voorstel met slechts 300 FP. Als je een snelle offroader nodig hebt die overal snel naartoe gaat, dan is deze Mini een van de beste gereedschappen voor de klus.
 
Nieuwe items die beschikbaar zijn, zijn de “Dab”-emote en de politiesirene-hoorn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.