Forza Horizon 4 Seizoenswisseling: Summer’s French Connection

De zomer staat weer op het menu in Forza Horizon 4 met een gloednieuw seizoen op het programma. De aftrap voor Series 33 is groot, aangezien Steam-spelers voor het eerst meedoen aan de strijd.

Tussen een stortvloed aan nieuwe evenementen keert een rallyspecifieke Peugeot een langverwachte terugkeer naar de Forza-franchise, samen met meer fanfavorieten in de playlist voor 50% en 80% voltooiing. Laten we op pad gaan om de schatten te ontdekken die op de zomer wachten.

A Lion’s Roar

Deze week staat de Mazda RX-7 bovenaan de Seasonal Playlist-prijzen. De FB-generatie van het roterende icoon zou een onderschatte culthit worden vergeleken met zijn opvolgers.

Vergeleken met zijn rivalen levert de 1,3-liter twin-rotor van de RX-7 een bescheiden 135 pk. Door alleen een gewicht van iets meer dan 2500 pond te hoeven verplaatsen, is het echter snel genoeg, en de uitgebalanceerde gewichtsverdeling zou voor een leuke rit op landelijke wegen moeten zorgen.

Wie meer snelheid nodig heeft, kan naar de McLaren 720S Spider kijken. Het verwijderen van het dak van de barnstorming 720S coupé heeft weinig gedaan om de blaren van de Spider te dempen. Ondanks dat hij zo’n 200 pond meer weegt, levert de 711 pk van de 4,0-liter V8 met dubbele turbocompressor bijna identieke prestaties.

In termen van Festival Playlist-prijzen wordt de Alpine A110 aangeboden samen met een andere Horizon Backstage Pass.

De eerste foto-uitdaging van Serie 33 is de terugkeer van een eerdere taak. #LightUpMyLambo is voor het laatst gezien in Series 24, met hetzelfde doel: een Lamborghini vastleggen bij de vuurtoren ten noorden van Bamburgh. Voor seizoenskampioenschappen zijn er een Koenigsegg Regera en een Aston Martin One-77 onder de prijzen.

De hoofdprijs om op te letten is iets bescheideners: de 2007 Peugeot 207 Super 2000. Deze WRC-lite racer is sinds Forza Motorsport 4 niet meer in de franchise te zien geweest. getransformeerd in een veel agressiever beest. Met een vrij ademende 2,0-liter motor levert deze 207 een stevige 280 pk. Gecombineerd met een wedstrijdsysteem met vierwielaandrijving en je hebt prestaties voor het overwinnen van asfalt en onverharde paden.

Als je de 207 wilt, moet je het “Forest Monsters” -kampioenschap winnen.

Er is ook een nieuw maandelijks rivalenevenement beschikbaar. Ga naar Moorhead Wind Farm Circuit, waar u de RAESR Tachyon kunt testen voordat deze in de winter aankomt.

Er zijn nu meer Super7-uitdagingen beschikbaar om de nieuwe serie te markeren. Als je alle zeven kaarten kunt voltooien, ontvang je een Mercedes AMG Hammer Coupe.

Hieronder vind je de laatste zomerevenementen:

Forest Monsters

 • Series: Cross Country Series
 • Cars: Rally Monsters
 • Restrictions: S1 Class, 900 PI
 • Prizes: 15,000 CR, 25,000 CR, 2007 Peugeot 207 S2000

Old Habits Die Hard

 • Series: Road Racing Series
 • Cars: Vintage Racers
 • Restrictions: B Class, 700 PI
 • Prizes: 15,000 CR, 25,000 CR, Koenigsegg Regera

Redline Rockets

 • Series: Street Scene
 • Cars: Italy, Modern Supercars
 • Restrictions: S1 Class, 900 PI
 • Prizes: 15,000 CR, 25,000 CR, Ferrari 599 Formula Drift

The Trial: Team Lotus (Co-Op Championship)

 • Series: Road Racing Series
 • Cars: Lotus
 • Restrictions: A Class, 800 PI
 • Prizes: Lotus Eleven

Spring Games – Series 33

 • Series: Playground Games
 • Cars: GT Cars
 • Restrictions: A Class, 800 PI
 • Prizes: Aston Martin One-77

Super7 – Summer

 • Completion Prize: Mercedes-Benz AMG Hammer Coupe

Moorhead Wind Farm Speed Trap

 • Season Objective: 244 mph

Bamburgh Castle Danger Sign

 • Season Objective: 705.4 ft

Derwent Water Speed Zone

 • Season Objective: 96 mph

Forzathon Events

Forzathon gaat deze week terug in de tijd, met Vintage Racers in de schijnwerpers. Stof de bril en de leren helm af, kies je favoriete tijdloze racer en ga aan de slag.

Laat vervolgens zien dat je oude hond nieuwe trucs kan leren door tijdens races twee Showoff Skills te behalen. Ontketen daarna het volledige potentieel van je auto door in totaal 12 sterren te verdienen via Speed ​​Traps.

Ga ten slotte naar de races en behaal de overwinning in drie Road Racing Series-evenementen om de uitdagingen van deze week af te ronden.

Forzathon Shop

Het winkelaanbod bestaat deze week uit oude en nieuwe versies van iconen, te beginnen met de Chevrolet Camaro IROC-Z uit 1990. Deze Camaro, vernoemd naar de raceserie met alle sterren, was een vlaggenschip in het assortiment.

Ondanks dat hij een 5,7-liter V8 onder de motorkap heeft, haalt de IROC-Z slechts 245 pk. Pas echter wat aanpassingen aan de motor aan en je zult zijn volle kracht kunnen ontketenen. De IROC-Z legde ook de nadruk op het rijgedrag, met verbeterde ophanging ondanks een solide achteras.

Bij 600 Forzathon-punten betaal je een flink bedrag voor de Camaro, maar dit is een uitstekende gelegenheid om er een te pakken als je hem tijdens Series 31 hebt gemist.

Een ander icoon dat voor het oprapen ligt, is de Alpine A110 2017. Gebouwd om Alpine na een afwezigheid van 24 jaar weer op de kaart te zetten, wil de nieuwe A110 het hoofd bieden aan de Porsche Cayman. In tegenstelling tot de oude A110 is de nieuwste Alpine overgestapt van een achterin geplaatste naar een middenmotor met de 1,8-liter turbomotor van de Renault Megane RS. Met slechts 248 pk is de Alpine misschien te slim af op het gebied van vermogen, maar hij vecht terug door iets meer dan 2.400 pond te wegen.

Om een ​​Alpine te bemachtigen, moet u afscheid nemen van 350 FP. Het resultaat zal een van de meest spectaculaire en plezierige auto’s zijn die het Duitse establishment van streek zal maken.

Kleding en nieuwigheden die deze week voor het grijpen liggen, zijn onder meer de “In The Hall of The Mountain King” -hoorn en de Monster Energy Cap.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.