Forza Horizon 4 Series 28 nu live, voegt “New Honking Pickup Trucks” toe

geplaatst in: Forza Horizon 4 | 0

Forza Horizon 4 komt in Serie 28 met seizoenscontent en komt met drie nieuwe auto’s en een grote nieuwe functie.

Het thema dit keer voor de auto’s zijn grote vrachtwagens. En een SUV. De ster ervan is de Hennessey Velociraptor 6 × 6. Dit is gebaseerd op de Ford Raptor-truck, maar met de Hennessey-behandeling. De Velociraptor heeft 600 pk en nog een paar wielen aan de achterkant, waardoor het een 6 × 6 truck is. Niet de eerste die in Forza Horizon 4 is opgenomen, als je het kunt geloven. Verkrijg de Velociraptor door het seizoenskampioenschap “Into The Wilderness” te voltooien.

De volgende is de GMC Syclone pick-up en de GMC Typhoon SUV. De eerste is een compacte high-performance truck en de laatste is een SUV-variant van hetzelfde platform. De Syclone wordt ontgrendeld wanneer je 50% van de zomerafspeellijst hebt voltooid, die momenteel aan de gang is. De Typhoon wordt ontgrendeld wanneer je 50% van de winterafspeellijst hebt voltooid.

De nieuwe functie die aan Series 28 is toegevoegd, is Horizon Backstage. Door uitdagingen te voltooien, zoals het bereiken van een procentuele mijlpaal in je seizoensafspeellijst, kun je backstage-passen krijgen om zeldzame auto’s te ontgrendelen. Dit is dus een nieuwe manier om auto’s te ontgrendelen die alleen worden ontgrendeld in seizoensafspeellijsten buiten het veilinghuis. Elke maand worden er meer auto’s toegevoegd aan de Horizon Backstage.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *