Forza Horizon 4 Series 28 Preview: America The Powerful

geplaatst in: Forza Horizon 4 | 0

In een eerdere livestream dan normaal heeft Playground Games ons een voorproefje gegeven van de aankomende Series 28-update voor Forza Horizon 4. De nieuwste update zal volgende week op het normale geplande tijdstip van dinsdag verschijnen, ondanks deze vroege vertoning.

Er valt veel te verteren uit de stroom, dus laten we er meteen in duiken.

Nieuwe beloningsauto’s

De prijzen voor Series 28 betreffen een paar grote Amerikaanse performance-trucks en een van de eerste snelle SUV’s. Ondanks dat er vier aanwijzingen zijn in de Friday Torben-raadsels, zijn er slechts drie machines. Even later komen we bij het vierde raadsel.

De eerste is de GMC Syclone uit 1991. Dit is het resultaat van een huwelijk tussen een 4,3-liter V6 met turbocompressor en een standaard uitziende GMC Sonoma-pick-up. De Syclone had een gezonde 280 pk en was in staat om sportwagens als de Corvette en de Ferrari 348 te versnellen. Een geavanceerd vierwielaandrijvingssysteem zorgde ervoor dat de Syclone zijn kracht op de weg kon krijgen, waardoor het een raar werd om te rijden.

Uit dezelfde stal komt de GMC Typhoon uit 1992. De Typhoon, aangekondigd als een van de eerste sport-SUV’s, deelt hetzelfde onderstel als de Syclone. Dat betekent hetzelfde, met dezelfde 280 pk, waardoor de Typhoon in iets meer dan vijf seconden naar 100 km / u sprint. In tegenstelling tot de Syclone werd er bij de verkoop een keuze uit andere kleuren dan zwart aangeboden.

Eindelijk is er het grootste, slechtste voertuig van het trio: de Hennessey Velociraptor 6 × 6. Op basis van de huidige Ford F-150 Raptor heeft Hennessey een extra as vastgeschroefd voor verbeterde offroad-capaciteiten. Hij heeft ook wat werk onder de motorkap gedaan, met de 3,5-liter V6 met dubbele turbocompressor die nu meer dan 600 pk produceert. Ondanks zijn grootte zal dit beest niet traag zijn.

Car Pass Car Packs

PG heeft bevestigd dat er nog twee autopacks, met geselecteerde auto’s uit de autopas, beschikbaar zullen zijn voor Series 28.

De nieuwste packs zijn de Japanese Heroes en de Open Top auto-packs, die beide elk vijf auto’s bevatten. Deze auto’s staan ​​hieronder vermeld:

Japanese Heroes Car Pack

  • 2003 Honda S2000
  • 1974 Honda Civic RS
  • 2018 Nissan Sentra Nismo
  • 2002 Mazda RX-7 Spirit R Type A
  • 2005 Honda NSX-R GT

Open Top Car Pack

  • 2018 BMW i8 Roadster
  • 2012 Lamborghini Gallardo Spyder LP570-4 Performante
  • 1953 Jaguar C-Type
  • 1959 Cadillac Eldorado Biarritz Convertible
  • 1929 Mercedes-Benz SSK Roadster

De prijzen zijn niet bekendgemaakt tijdens de uitzending, maar we kunnen verwachten dat deze nieuwste pakketten zullen volgen wat we hebben gezien van de pakketten die zijn onthuld voor Series 26 en 27.

Horizon Backstage

Een eigenaardige nieuwe functie zal zijn weg vinden naar Horizon voor Series 28: Horizon Backstage. Dat, zo blijkt, was het onderwerp van de vierde teaser – een fragment uit Wayne’s World. AMC Pacer: geweigerd.

Het ziet er naar uit dat nieuwe spelers en degenen die evenementprijzen hebben gemist ten goede zullen komen, en Backstage biedt spelers de keuze uit vier auto’s om uit te kiezen. Om toegang te krijgen tot deze functie, moet je een Backstage Pass aanschaffen (beschikbaar voor het voltooien van 50% van de Festival-afspeellijst).

Er zal ook een mogelijkheid zijn om deel te nemen aan stemmen voor de gemeenschap voor auto’s die worden opgenomen in het Backstage-gebied.

Blijf ons volgen voor meer informatie over Series 28 wanneer deze aanstaande dinsdag uitkomt. Ondertussen is het nog steeds de kwestie om het huidige Series 27 winterseizoen af ​​te ronden voordat de lente op donderdag aanbreekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *