Forza Horizon 4 Series 28-update over twee weken verwacht

geplaatst in: Forza Horizon 4 | 0

In afwijking van de reguliere procedure heeft Playground Games besloten om voor de volgende update voor Forza Horizon 4 een beetje te plagen in vergelijking met normaal.

De reguliere “Torben Tuesday” reeks raadsels is tijdelijk “Forben Friday” geworden. In plaats van cryptische raadsels heeft PG een reeks kleine videoclips gepost, sommige uit films, die een belangrijke aanwijzing geven voor het thema van Serie 28.

Met een consensus van de gemeenschap hebben we onze beste inschattingen op een rij gezet over wat we denken dat de aankomende auto’s zullen zijn.

De eerste is de clip uit Wayne’s World. Het is niet een film met een bepaald autothema, maar Wayne – en collega Garth – brengt wel wat tijd door in Garths “Mirthmobile”; een AMC Pacer. De Pacer, bedacht tijdens de energiecrisis van de jaren 70, moest kopers verleiden weg te komen van de grote landjachten van die tijd. Hoewel een V8-optie werd aangeboden, hield het gebrek aan prestaties van de Pacer hem uiteindelijk tegen.

De scène uit Jurassic Park duidt ondertussen waarschijnlijk op de Hennessey Velociraptor. Deze kolos is het resultaat van een gekke tuner die op hol slaat met een standaard Ford F-150 Raptor. De 6,2-liter V8 wordt geleverd met een enorme supercharger om het vermogen naar het noorden van 600 pk te duwen. Als je echt gek was, zou je je Velociraptor kunnen specificeren als een 6 × 6-variant.

Minder voor de hand liggend is de clip met de straaljagers. Het vliegtuig in de clip is de Eurofighter Typhoon, en dat wijst waarschijnlijk op zijn naamgenoot, de GMC Typhoon. GMC’s Typhoon was een van de eerste krachtige SUV’s die op de markt kwam. De 4,3-liter V6 met turbocompressor kon 280 pk leveren, waardoor de Typhoon even snel kon accelereren als gelijkwaardige sportwagens uit het begin van de jaren negentig. Hoewel de Typhoon serieuze prestatiegegevens heeft, wordt hij vaak over het hoofd gezien in het rijk van snelle SUV’s.

Ten slotte zien we een scène uit de klassieke tornado-actiefilm Twister, en deze laat fans raden. Het zou de GMC Syclone kunnen suggereren, een stablemate van de Typhoon. De Syclone, een van de eerste high-performance pick-ups die te koop was, had dezelfde turbocharged V6 als de Typhoon. Met de prestaties van sportwagens is de Syclone een onderschatte cultklassieker.

Nu de inhoud van Serie 28 een week eerder dan normaal wordt geplaagd, kunnen we verwachten dat de volgende livestream op maandag 12 oktober zal plaatsvinden. PG heeft bevestigd dat Serie 28 op 20 oktober zal verschijnen op het reguliere dinsdag slot.

In de tussentijd is er nog steeds de kwestie om het huidige winterseizoen voor Series 27 af te ronden voordat de lente volgende week aanbreekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *