Forza Horizon 4 | Series 29 Update

geplaatst in: Forza Horizon 4 | 0

Porsche 911 Reimagined by Singer – DLS

Hoe ziet het eruit om een ​​vintage design 911 te nemen en hem opnieuw voor te stellen als de ultieme luchtgekoelde Porsche?

Het lijkt op de DLS van Singer – de Dynamics and Lightweighting Study – een van de meest gewilde 911’s die er zijn.

Singer, de autoherstelgroep onder leiding van Rob Dickinson en gevestigd in Los Angeles, heeft een kenmerkende stijl ontwikkeld die draait om de kleinste details, zoals samengevat door hun slogan ‘Alles is belangrijk’.

Die details maken het verschil – een koolstofvezel carrosserie, plus een geavanceerde 4-liter luchtgekoelde motor die sneller dan 9000 tpm draait, mede ontwikkeld met Formule 1-technologie met dank aan Williams Engineering. Williams is ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de ophanging en de herwerkte aerodynamica. Het geheel kreeg ook technische input van de geest achter de GT3-motor, Hans Mezger.

Het resultaat van alle middelen en detailwerkzaamheden die zijn besteed aan het maken van de DLS, is een productierun van 75 auto’s, elk ter waarde van 1,8 miljoen dollar.

Bespaar wat geld – ontvang de Porsche 911 Reimagined by Singer – DLS voor 50% van de Summer-afspeellijst.

BMW 850C Si

Geboren uit het autosporterfgoed van BMW en aangevuld met de allernieuwste technologie, is de 850CSi de topversie van de 8-serie. Het was de eerste straatauto met een V12-motor gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Diezelfde V12 zou uiteindelijk aan McLaren worden uitgeleend voor gebruik in de F1, de auto die 12 jaar lang het topsnelheidsrecord behield voor een productieauto. Misschien heb je er wel eens van gehoord.

De 8-serie was gericht op een high-end publiek, met een 850C Si die uitkwam op $ 100.000. Er zijn nog maar 1500 modellen, aangezien er halverwege de jaren 90 nieuwe emissienormen werden ingevoerd en de motor van de 850C Si niet gemakkelijk kon worden aangepast om hieraan te voldoen, dus werd de variant stopgezet. Dat weerhield de 8-serie er niet van om de meest succesvolle Duitse V12 ooit te worden.

Voltooi 50% van de herfstafspeellijst om dit technische wonder te bemachtigen.

Mercedes AMG Hammer

Een zeldzaam pre-partnership resultaat van AMG tuning en engineering, de Hammer heeft de carrosserie van een Mercedes 300E sedan, plus een sterk gemodificeerde V8 die hem van 0 naar 60 brengt in ongeveer 5 seconden, met een topsnelheid van 178 mph. Elke hot rod die sindsdien uit Mercedes-AMG is gekomen, is een schuld aan de Hammer verschuldigd.

AMG’s record is vlekkerig over hoeveel van deze werden geproduceerd, maar elk werd op maat besteld, dus we weten dat ze vanaf het begin een zeldzaamheid waren, en ze waren niet goedkoop; waarschijnlijk ongeveer $ 160.000 per stuk.

Het is ongeveer zo subtiel als een hamer, maar je kunt er een krijgen door het seizoenskampioenschap “Tree Hugger” in het voorjaar te voltooien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *