Forza Horizon 4 | Series 30 Update

geplaatst in: Forza Horizon 4 | 0

Ze noemen het een enorme en zeer welkome update. We hebben zojuist een geheel nieuwe, spelveranderende modus laten vallen, Hoonigan is hier en er zijn zes nieuwe beloningsauto’s gearriveerd. Hier vindt u alle details die u nodig heeft voor Series 30.

Horizon Super7

Ze noemen het een enorme en zeer welkome update. We hebben zojuist een geheel nieuwe game uitgebracht. Heb jij wat nodig is om de Horizon Super7 te verslaan? Deze gloednieuwe spelmodus deelt zeven willekeurige uitdagingskaarten uit: race, drift, vaardigheid en meer. Versla ze alle zeven op rij en ontvang een exclusieve beloning!

Het beste gedeelte? Uitdagingskaarten worden volledig door de community gemaakt, met aangepaste evenementen die zijn gebouwd met een aantal zeer coole tools. Dankzij Blueprint Builder vind je rekwisieten en decors die kunnen worden toegevoegd om de moeilijkheidsgraad te vergroten. Let op sprongen, muren en eh … dinosaurustanden.

Elke uitdaging is gebaseerd op de auto, de melodie en de kleurstelling die worden gebruikt bij het bouwen van de route, wat betekent dat alle anderen de auto besturen die je hebt gebruikt bij het maken van de uitdaging. Zodra het is gebouwd, gaat het naar het Super7-deck waar het kan worden toegevoegd aan elke hand van elke speler in de Super7. Je kunt je individuele uitdagingskaart ook delen via Share Code, in de Creative Hub of op de kaart.

Door te concurreren en handen te voltooien in de Super7, heb je de kans om ook enkele exclusieve auto’s te ontgrendelen. Bekijk ze! -Veranderende modus, Hoonigan is hier en er zijn zes nieuwe beloningsauto’s gearriveerd. Hier vindt u alle details die u nodig heeft voor Series 30.

Austin Seven

Beschouwd als een van de belangrijkste auto’s in de Britse autogeschiedenis, deed de Seven voor commercieel rijden in Groot-Brittannië wat de Ford Model T deed in de VS, door het in overeenstemming te brengen met de veiligheids- en reguleringsnormen van die tijd, en het rijden toegankelijk en betaalbaar te maken voor een veel groter deel van de bevolking.

Het schommelt een enorme motor van 10 pk die nooit 0-60 zal gaan. Het is ook de nieuwe recordhouder voor de oudste auto in Forza Horizon 4.

Ontgrendel niveau 5 in de Horizon Super7 door 42.000 invloed te bereiken om de Austin Seven te ontgrendelen.

Triumph TR7 Roadster

U kunt een TR7 niet missen als deze onderweg is. De wigvorm van de carrosserie is ronduit iconisch geworden voor Britse motorsportliefhebbers, en de erfenis van de Triumph TR-lijn als raceauto’s draagt alleen maar bij aan het aanzien dat deze auto als een klassieker wordt gehouden. De Roadster vertegenwoordigt de allerbeste versie van die machine – met een open bovenkant en een betere motor.

Bereik niveau 7 in de Horizon Super7 om de Triumph TR7 Roadster te ontgrendelen.

Hoonigan Takeover

Het is niet alleen de Bronco. Hoonigan maakt zich deze maand eigen. Naast het seizoenskampioenschap ‘Ken Block and Roll’, zie je ook Hoonigan-items in de Forzathon-winkel, Hoonigan-auto’s in de Festival-afspeellijst en Photo Challenges met Hoonigan-thema.

Als je nog niet genoeg Hoonigan hebt gekregen, kijk dan eens naar Hoonicorn Vs. The World, een door Forza geïnspireerde sleepuitdaging waarbij de Hoonicorn het opneemt tegen bezoekers in alle soorten en maten.

Koenigsegg Jesko

Voordat je het vraagt, wordt het uitgesproken als “YES-koh”.

Een van de meest gevraagde auto’s heeft zijn weg gevonden naar het festival en hij trotseert de verwachtingen. Deze verrassend straatlegale auto levert 1600 pk wanneer hij rijdt op E85, gebruikmakend van de nieuwste versie van Koenigsegg’s twin-turbo 5L V8 en een negenversnellingsbak die op de een of andere manier zeven koppelingen heeft.

Het werd onthuld op de Autosalon van Genève 2019 als de opvolger van de Agera RS, genoemd naar de oprichter van de vader van het bedrijf, Jesko von Koenigsegg. De in Genève onthulde versie heeft een grote actieve achtervleugel en luchtinlaten, ontworpen om de neerwaartse druk te benadrukken om de auto onder controle te houden bij belachelijk hoge snelheden. De Jesko is een enorme mijlpaal voor een bedrijf dat al een aantal werkelijk ongelooflijke hypercars op de markt brengt – deze auto is bedoeld om de 300 mph-barrière te doorbreken en de weg vrij te maken voor meer toegankelijke Koenigsegg-hypercars in de toekomst.

Hoonigan Bronco

Dit is de Bronco die Ken Block, eigenaar van Hoonigan Industries, herbouwde voor zijn vrouw Lucy als dagelijkse chauffeur (en vervolgens prompt brak). Zoals hij het vertelt, wilde ze iets eenvoudiger, waarop Ken antwoordde: “we zijn geen eenvoudig gezin.”

Waar een Bronco uit 1974 normaal gesproken zou worden geleverd met een 390 Big Block die ongeveer 190 pk produceerde, heeft de Hoonigan-versie een 5L Coyote-motor die 420 pk levert, plus een herbouwde ophanging, versnellingspoken, racestuur en stoelen. Het is allemaal heel Hoonigan en het draait allemaal om plezier om op de weg of offroad te rijden.

Haal Lucy Block’s Bronco in huis door het seizoenskampioenschap “Ken Block and Roll” in de herfst te voltooien.

Fiat X1/9

Als je op zoek bent naar een uitgebalanceerde, praktische Italiaanse auto met middenmotor uit het begin van de jaren zeventig, dan zit je niet verkeerd met de X1 / 9. Hij beschikt over een 1.3L-motor met 60 pk en kan je in een redelijke tijd van punt A naar punt B brengen, wat eigenlijk alles is wat je aan een auto aan het eind van de dag kunt vragen.

Voltooi het seizoenskampioenschap “Abarth on the Heart” in de zomer om deze radicale racer te bemachtigen.

Alfa Romeo 155 Q4

De 155 Q4 verrast constant. Zijn bescheiden uiterlijk logenstraft een 2L-motor met vierwielaandrijving met turbocompressor die 200 pk produceert en resulteerde in een overwinning in het Italiaanse toerwagenkampioenschap in het jaar dat dit model beschikbaar kwam.

Het exterieur hoeft ook niet bescheiden te zijn, met een verscheidenheid aan carrosseriekits en aanpassingsopties voor het exterieur om ervoor te zorgen dat dit eruitziet als een echte racemachine.

Pak een raceklassieker voor 50% van de Spring-afspeellijst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *