Forza Horizon 4 Series 31 Preview: Big Muscle and a Small Punchy Honda

geplaatst in: Forza Horizon 4 | 0

Playground Games is van start gegaan met de eerste Forza Monthly livestream van 2021 door ons een idee te geven van wat we kunnen verwachten in de aankomende Forza Horizon 4 Series 31 content-update.

Hoewel het een vrij korte vertoning was, zijn er nog steeds drie zeer opwindende auto’s om naar uit te kijken wanneer de update later deze week uitkomt, dus laten we erop ingaan.

Nieuwe beloningsauto’s

Zonder aanwijzingen of raadsels voor deze week heeft PG alleen een teaserafbeelding uitgebracht voor de meest opvallende auto die naar de 31-serie komt: de 2020 Chevrolet Corvette C8.

In het meest radicale vertrekpunt voor de blauwe-boorden-sportwagen van General Motors, is de Corvette van de achtste generatie middenmotor geworden. Desondanks behoudt de ‘Vette de traditionele V8 met ronde borst die hem beroemd maakte. De 6,2-liter motor levert 495 pk en kan bijna 200 mph halen, evenals een sprint van minder dan drie seconden naar 100 km / u. Met de overschakeling naar een lay-out met middenmotor komen nog betere rijeigenschappen om de Europese supercar-elite bang te maken.

Wie op zoek is naar iets klassiekers, kan uitkijken naar de Chevrolet Camaro IROC-Z. De IROC-Z wordt verkocht als een optiepakket voor de derde generatie Camaro en vindt zijn oorsprong in de International Race of Champions-serie (die bizar alleen in Noord-Amerika werd gehouden). Onder de motorkap zit een 5.0-liter V8 die 215 pk levert, wat voor sommigen misschien teleurstellend lijkt, maar dat was het grootste deel van zijn tijd. Andere veranderingen zijn onder meer een verbeterde ophanging om de IROC-Z meer te geven dan alleen het vermogen om te racen.

De laatste auto van het trio is de kleine Honda S800. Deze sportwagen uit de jaren 60 zou de gevestigde Britse rivalen uitdagen, waaronder de Triumph Spitfire en MG Midget. Ondanks zijn kleine gestalte, levert de 791cc-motor 70 pk, waardoor de S800 de eerste Honda is die de 160 km / u overtreft. Die motor is ook in staat om te redlinen met een schreeuwende 10.000 tpm.

Alle drie de auto’s zullen de komende vier weken meedoen als prijzen voor evenementen. De Corvette zal als eerste aan de beurt zijn, als prijs voor het Find New Roads-kampioenschap in de zomer. Daarna komt de Camaro als een 50% playlist-voltooiingsprijs in de winter, en de kleine Honda als een prijs voor That 70s Championship in het voorjaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *