Forza Horizon 4 | Series 31 Update

geplaatst in: Forza Horizon 4 | 0

Een paar veelgevraagde auto’s begeven zich naar het festival om 2021 van start te laten gaan en zetten de toon voor een spannend jaar in Forza. Krijg nu de details!

2020 Corvette C8

Hoe belangrijk is het dat de nieuwste in de heilige Corvette-erfenis een middenmotor is? Het is een vervulling van een droom die al bestaat sinds de jaren zestig, maar meer nog, het is een enorme evolutie voor een van de grootste Amerikaanse sportwagens.

Middenmotor betekent minder wielspin, meer controle in bochten en meer snelheid. Het is gewoon wetenschap, en die wetenschap betekent dat deze Corvette van 0-60 een volle seconde sneller gaat dan zijn voorganger, de C7. Het prestatiepakket van de Z51 is beschikbaar in de game, wat een upgrade van de prestaties betekent met spoiler- en bumpermods.

De C8 was een gamechanger toen hij IRL uitbracht, en nu verandert hij letterlijk de game in Forza Horizon 4.

De C8 is beschikbaar door het seizoenskampioenschap Find New Roads te voltooien.

1990 Chevy Camaro IROC-Z

Een andere veelgevraagde auto, de IROC-Z, is al jaren een steunpilaar van de Forza-franchise, dus het voelt best goed om deze Amerikaanse klassieker in Groot-Brittannië te verwelkomen.

De officiële auto van de International Race of Champions, de omgedoopt Z28 Camaro, heeft een 5,7 liter V8 die ongeveer 225 pk levert en 330 lbs aan koppel, allemaal verpakt in een in Amerika gebouwd RWD-pakket met voorin geplaatste motor. Tegen de tijd dat de 3e generatie Camaro uitkwam, in 1987, lag zijn oorsprong als Mustang-killer er lang achter (dat wil zeggen, tot 2010), maar het model uit 1990 was de laatste met de IROC-Z branding.

Stap in deze Camaro en bekijk enkele van de opwindende lichaamsaanpassingen die in de game beschikbaar zijn.

Ontgrendel de IROC-Z door 50% van de Winter Playlist te voltooien.

1970 Honda S800

De grootvader van de iconische S2000, en een van de vroegste auto’s van Honda toen ze overstapten van motorfietsen naar autoproductie, had de S800 een 800cc in-line motor met vier motoren die maar liefst 70 pk afsloeg bij 8500 tpm. De iconische Honda-styling, het kleine frame en de opties voor het wisselen van de motor maken het een geweldige optie om te cruisen, rallyen of gewoon geweldige foto’s te maken.

Onze vrienden bij Hoonigan hebben vorig jaar een S800-build van acteur Daniel Wu gedocumenteerd, die je hier kunt bekijken.

Voltooi de serie “That 70’s Championship” om de S800 te ontgrendelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *