Forza Horizon 4 Series 33 Preview: RAESR Sharp Peugeot

Playground Games is maart begonnen door een verleidelijke blik te werpen op nieuwe inhoud voor de volgende Forza Horizon 4-update. Serie 33 zal later deze week voor het eerst op Xbox en op Steam verschijnen. Laten we de motorkap openen en kijken wat er gaat komen.

New Reward Cars

Deze maand is er weer een kleine aanbieding met slechts twee nieuwe beloningsauto’s voor het oprapen. De ene is een succesvolle rallyracer en de andere is een van de meest idiote straatauto’s ooit gemaakt.

De kick-off is de 2007 Peugeot 207 Super 2000. Deze rallymachine is ver verwijderd van het alledaagse luik van de 207 en zorgt voor veel opwinding in de motorsport.

Om aan de Super 2000-voorschriften te voldoen, is de 207 omgebouwd tot een WRC-lite racer. Een atmosferische 2,0-liter motor geeft de 207 een gezonde 280 pk. Als gevolg hiervan smeedde de 207 een zeer succesvolle competitiecarrière in het Intercontinental Rally Championship.

De laatste keer dat de S2000 verscheen, was in Forza Motorsport 4, dus het is een welkome terugkeer naar de serie.

Aan de meer extreme kant is de RAESR Tachyon Speed. Dit prototype van een elektrische hypercar ziet eruit alsof hij rechtstreeks uit de wereld van Cyberpunk komt, maar het maakt in hoge mate deel uit van de echte wereld. Onder de huid zit een rij van zes elektromotoren die zijn aangesloten op een accupakket van 2650 Amp. In deze proof-of-concept prototypevorm produceert de Tachyon 1.250 pk, maar een gepland productiemodel kan een piekvermogen van meer dan 1.800 pk genereren.

In tegenstelling tot de meeste elektrische motoren draaien de elektromotoren van de Tachyon niet verder dan 10.000 tpm. In plaats daarvan draaien de motoren slechts tot een piek van iets meer dan 3.000 tpm. Dit helpt om een ​​verbijsterend koppel van 3.650 pond te genereren. RAESR claimt ook een topsnelheid van meer dan 240 mph.

Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft voor meer informatie over Series 33 wanneer deze uitkomt, samen met de volledige Steam-release van FH4 op 9 maart. We brengen aanstaande donderdag ook onze geplande seizoensupdate met een nieuw zomerseizoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.