Forza Horizon 4 Series 34 Preview: Not Fooling Around

Aan het begin van april heeft Playground Games een voorproefje gegeven van de volgende aankomende contentupdate voor Forza Horizon 4. Series 34 komt volgende week uit en brengt een nieuwe portie nieuwe auto’s en evenementen. Laten we eens kijken en doornemen wat we bij de volgende update kunnen verwachten.

Nieuwe beloningsauto’s

Op een dag die normaal gesproken gereserveerd is voor het uithalen van grappen, zijn de nieuwste auto’s die eraan komen allesbehalve een April Fool.

Het begin is de Pontiac Firebird uit 1968. Veel mensen kennen de iconische aard van Pontiac’s muscle car uit de jaren 70, maar veel minder mensen herinneren zich de eerste generatie.

De Firebird heeft veel gemeen met de equivalente Chevrolet Camaro, maar had een meer aerodynamische vorm. Onder de motorkap zit een beestachtige 6,6 liter V8 van 325 pk. De Firebird kan worden aangevoerd als de koelere optie in vergelijking met de traditionele muscle car-vestiging.

De combinatie is de Porsche 356 RSR van Emory Motorsport. Dezelfde restomodders die ons de 356C Cabriolet in Series 18 gaven, hebben de ultieme incarnatie van de 356 coupé gecreëerd. Onder de opvallende widebody zit eigenlijk het chassis van een 964-generatie 911.

Onder de motorkap zit de 2,4 liter platte vier “Outlaw” -motor, maar met toegevoegde dubbele turbochargers. Het resultaat is dat de RSR bijna 400 pk levert, waardoor deze oude klassieker tot de prestaties van een moderne sportwagen komt.

Super7 High Stakes Update

Het is ongeveer drie maanden geleden sinds de introductie van Super7-communityuitdagingen op FH4, en fans hebben reikhalzend uitgekeken naar de volgende fase in de vorm van Super7: High Stakes.

PG bevestigde dat de nieuwste functie zeer binnenkort onderweg is en gaf enkele details tijdens de livestream. Als je High Stakes-uitdagingen voltooit, win je een prijs die in een pool wordt geplaatst en de verzameling groeit naarmate je er meer voltooit.

Als je voor een uitdaging staat die te moeilijk is, kun je ervoor kiezen om je prijzen te pakken en te rennen, of probeer de uitdaging binnen drie pogingen te voltooien. Als je faalt, verlies je alle prijzen die je hebt verzameld.

PG heeft niet aangegeven wanneer High Stakes aankomen, maar heeft spelers gerustgesteld dat het zal komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.