Forza Horizon 4 Series 36-update geplaagd in de aanloop naar 27 mei Livestream

geplaatst in: Forza Horizon 4 | 0

De traditionele serie Forza Monthly-livestreams maakt zich zeer binnenkort op voor de mei-editie en Playground Games lijkt meer nieuwe content voor Forza Horizon 4 te onthullen.

Je kunt op donderdag 27 mei het laatste nieuws over de aankomende Series 36-update bekijken, en zoals gewoonlijk heeft PG ons enkele nauwkeurig bijgesneden teaserafbeeldingen gegeven van een van de voertuigen die we in de update kunnen verwachten.

Een paar uitlaatuiteinden geven misschien niet veel weg, maar in combinatie met een front-end afbeelding die op Instagram is geplaatst, kunnen we zeggen dat de auto in kwestie de Saleen S1 is – ook wel bekend als de Saleen 1.

De S1, die werd onthuld op de LA Auto Show in 2017, zou de eerste geheel nieuwe auto uit Saleen zijn sinds het doodgeboren S5S Raptor-concept. We zeggen “zou hebben”, want het lijkt erop dat Saleen nog geen straatauto’s heeft geproduceerd, ondanks het feit dat hij een Cup Series heeft gereden voor een GT4-auto op basis van de S1.

Met een carbon body en aluminium chassis blinkt de S1 uit in licht gewicht, met een gewicht van minder dan 2.700 pond. In plaats van een V6 of V8 is er een 2,2-liter turbocharged inline-vier die 450 pk levert, en die is standaard gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. Dat betekent een tijd van 0-100 km / u van 3,3 seconden en een topsnelheid van 300 km / u.

Hoewel het misschien niet echt supersnel is, kan de S1 rivalen zoals de Jaguar F-Type R en Porsche Cayman GTS een kans geven om hun geld te verdienen – hoewel het zelf niet bepaald goedkoop is, beginnend bij $ 100.000.

We zullen niet helemaal weten wat de andere auto’s die naar de FH4 komen, zullen zijn, maar we kunnen verwachten dat PG op 27 mei alle details onthult tijdens de Forza Monthly-stream. Je kunt de onderstaande stream bekijken wanneer deze begint om 1800 UTC.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *