Forza Horizon 4 Series 37 Preview: Raising The Stakes

Dankzij de nieuwste Forza Monthly-livestream voor juni hebben Playground Games ons een kijkje kunnen geven in de volgende inhoudsupdate voor Forza Horizon 4. Series 37 zal later deze week arriveren en zal een verandering in de prioriteiten van PG markeren met Forza Horizon 5 binnenkort beschikbaar.

Nieuwe beloningsauto

Als teken van een prioriteitsverschuiving naar FH5, komt er maar één beloningsauto voor Series 37: de Vuhl 05RR. Ondanks zijn aankomst op het Britse festival, past dit kleine baanspeelgoed in het thema van de Mexicaanse locatie van FH5. Ontworpen om het hoofd te bieden aan de hardcore rivalen van Caterham en KTM, biedt de Vuhl een raceauto-ervaring terwijl hij nauwelijks straatlegaal blijft.

De Vuhl wordt aangedreven door een 2,3-liter Ecoboost-turbomotor uit de Ford Focus RS, die is aangepast om 385 pk te leveren. Met een gewicht van minder dan 1.600 pond heeft VUHL een auto gemaakt om de gevestigde baansterren een grote schrik te bezorgen. Deze specifieke variant van de 05RR die naar het festival komt, nam deel aan de Race of Champions 2019 in Mexico-Stad.
 
De Vuhl kan worden verkregen door in de zomer het kampioenschap “Vuhl in the City” te winnen.
 

Super7 High Stakes komt eindelijk aan

PG heeft bevestigd dat de langverwachte High Stakes-extensie voor de maker van de Super7-community-uitdaging in Series 37 zal verschijnen na een voortgangsupdate in april.
 
Super7 High Stakes voegt een extra moeilijkheidslaag toe door je een reeks moeilijkere uitdagingen te geven om te voltooien. Dat is echter niet alles, want nu, na het voltooien van elke Super7-kaart, ontvang je een beloning die je in een prijzenpot kunt stoppen. Naarmate je vordert, krijg je de optie om te “plakken” of te “draaien”. Als je blijft, kun je de afspeellijst beëindigen en weglopen met de prijzen die je hebt gewonnen, maar als je ervoor kiest om te twisten, kun je je prijzenpot opbouwen met meer beloningen.
 
Wees gewaarschuwd, want je hebt maar drie pogingen bij elke High Stakes-uitdaging. Als je na drie pogingen een kaart niet haalt, verlies je alle prijzen die je had kunnen winnen. Als je kaarten vindt die te moeilijk zijn, kun je die kaart verbranden voor een nieuwe, maar je bent ook beperkt tot drie burns, dus gebruik ze verstandig.

Toekomst van inhoudupdates

Met deze maand slechts één beloningsauto, bevestigde PG ook op stream dat er geen plannen zijn voor verdere voertuiginhoud die vanaf Series 38 naar FH4 komt, aangezien het team zijn focus op FH5 verlegt.
 
Toekomstige updates vanaf Series 38 zullen de terugkeer van content zien die voor het eerst arriveerde van Series 7 naar Series 32, waardoor nieuwe spelers prijzenwagens kunnen krijgen die ze van plan zijn te zoeken, en ervaren spelers om evenementen opnieuw te beleven tot de volgende game arriveert.
 
PG verklaarde echter wel dat updates zouden blijven helpen de game fris te houden, maar stopte met het bevestigen van specifieke plannen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.