Forza Horizon 4 Super7 Lexus All-In-uitdaging kort geplaagd op Xbox Dashboard

geplaatst in: Forza Horizon 4 | 0

Een mysterieuze nieuwe functie in Forza Horizon 4 werd schijnbaar per ongeluk geplaagd op de Xbox-dashboards van sommige spelers, voordat hij weer net zo raadselachtig verdween. Volgens een bijzonder scherpe – en snel te screenen – Reddit-gebruiker lijkt de nieuwe functie onderdeel te zijn van de nieuwe Super7-spelmodus, die afgelopen december is geïntroduceerd. Het heet de “Lexus‘ All-In ’Challenge”, die net zoveel vragen stelt als beantwoordt.

Op dit punt is het vermeldenswaard dat het moeilijk is om te verifiëren of de afbeelding echt is of niet. Het lijkt erg op een “binnenkort beschikbaar” -paneel op het dashboard van een Xbox-console, maar we kunnen geen andere waarnemingen bevestigen; inderdaad was het er zeker niet toen we het controleerden. Dat betekent dat het evenement voorlopig speculatie blijft.

Het legt echter een behoorlijk sterke basis voor wat het zou kunnen inhouden. Het feit dat het deel uitmaakt van Super7, suggereert heel duidelijk dat het zal bestaan ​​uit merkspecifieke uitdagingen van Lexus binnen de Super7-structuur. Dat zou betekenen dat spelers zeven opeenvolgende door gebruikers gemaakte evenementen zouden moeten verslaan – races, stuntuitdagingen, vaardigheidskettingen – gebaseerd op Lexus-voertuigen.

Het “All-In” -gedeelte van de naam is ook interessant. Super7 speelt zich heel erg af als een kaartspel, waarbij spelers van uitdagingskaart naar uitdagingskaart kunnen gaan en af ​​en toe kaarten kunnen branden die ze niet leuk vinden. Een toekomstige variant van Super7 is “High Stakes”, een modus waarin spelers waarschijnlijk iets riskeren – misschien verdiende credits – voor grotere beloningen van moeilijkere uitdagingen. De term “All-In” wordt ook vaak gebruikt bij gokken, in het bijzonder gokken op basis van kaarten, om alles wat je nog over hebt te wedden.

Een laatste stukje informatie in de afbeelding betreft de 2021 Lexus IS. Dit is in feite een voertuig dat niet beschikbaar is in het VK, waar Forza Horizon 4 zich afspeelt, hoewel dat nauwelijks een probleem is voor een game. Het suggereert echter wel dat het eigenlijk een gesponsord evenement is van het Japanse merk, en dat kan nieuwe Lexus-inhoud betekenen, misschien in de Series 32-update in februari. Aangezien er momenteel slechts drie Lexus-modellen in de game zijn, zou dat ook helpen om de uitdaging van zeven kaarten fris te houden.

We zullen u hierover meer informatie geven zodra we het ontvangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *