Forza Horizon 4 voegt Vuhl 05 toe aan serie 37

Playground Games heeft op sociale media onthuld dat de Vuhl 05 zijn FH4-debuut zal maken in de volgende update.
 
De informatie komt via een traditionele bron: de aankondiging voor het volgende Forza Monthly-schema. Deze streams verschijnen eens in de vier weken om fans te laten weten wat er in de volgende update komt, en bevatten een detailafbeelding van een voertuig om de eetlust op te wekken.
 
Playground zal de Forza Monthly van deze maand voor Series 37 aanstaande maandag 28 juni streamen op een iets vroeger tijdstip dan gebruikelijk, namelijk 1700 UTC. Zoals je kunt zien aan de detailfoto, maakt de Vuhl 05 deel uit van het plan voor de Series 37-update.
 
Een tweede versie van de teaser, gepost op Instagram, toont een andere hoek van de auto – terugkijkend op de kenmerkende onderhangende achtervleugel – wat de identiteit van de Vuhl verder bevestigt.
 
Als je niet bekend bent met de Vuhl 05, het is een weg-legale trackday-special, met een hybride aluminium-koolstof monocoque met een gewicht van iets meer dan 1.400 pond. Het vermogen komt van een 2,3-liter Ford EcoBoost-motor met een vermogen tot 385 pk, met een sequentiële zesversnellingsbak die alles naar de achterwielen stuurt.
 
Het is een behoorlijk geschikte auto voor PG om nu aan Forza Horizon 4 toe te voegen, in navolging van de onthulling van Forza Horizon 5 en zijn setting in Mexico. Vuhl is een Mexicaans bedrijf en de definitieve productieversie van de auto werd onthuld tijdens de Race of Champions in Mexico-Stad in 2019.
 
Het hoofdkantoor van Vuhl bevindt zich ongeveer 70 mijl ten oosten van de FH5-hoofdstad Guanajuato, en dat leidt tot een interessante secundaire teaser van eerder deze week.
 
 
Het Forza Horizon Twitter-account plaatste deze afbeelding van het beroemde kantoorwhiteboard op 23 juni en het lijkt te passen bij de Vuhl-onthulling. Een kompas op het bord toont Guanajuato in het noorden en een maatstreepje in het oosten – wat je in grote lijnen naar het hoofdkwartier van Vuhl in Queretaro zou leiden.
 
Interessant is dat het bord ook een opmerking bevat over de definitie van het woord “binnenkort”. Dit zou kunnen betekenen dat we deze maand ook de Super7 High Stakes-modus zien verschijnen, omdat deze in-game het label “Coming Soon” draagt.
 
Natuurlijk moeten we op maandag 28 juni afstemmen om het zeker te weten, en er zullen waarschijnlijk ook andere auto’s op weg zijn in de Series 37-update.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.