FORZA HORIZON 4’S UPDATE 30 KAN KOENIGSEGG JESKO TOEVOEGEN

geplaatst in: Forza Horizon 4 | 0

De volgende update van Forza Horizon 4 kan nog een Zweedse megacar toevoegen. Een veelgevraagd voertuig in de Forza-gemeenschap vandaag. We kijken waarschijnlijk vooruit op een extra megacar samen met twee of drie andere voertuigen die nog moeten worden onthuld voor de volgende update.

De volgende Forza Horizon 4-update staat voor de deur en fans wachten geduldig op de aankondiging van de inhoud. Het officiële Twitter-account van de Forza Horizon-serie lekte echter per ongeluk een nieuwe megacar die naar de game kwam. Niet zomaar een megacar, het is een van de meest gevraagde auto’s, Koenigsegg Jesko. Een auto van drie miljoen dollar met in totaal 1625 pk die naar de achterwielen wordt gestuurd en een geschatte topsnelheid van meer dan 500 km / u! Absoluut een van de meest fascinerende auto’s ooit geproduceerd.

De tweet is oorspronkelijk gepost zonder afbeelding van de auto, maar de tweet werd zeer snel verwijderd. Een communitylid op Reddit slaagde erin om een ​​screenshot te krijgen en ook in de Forza-subreddit te plaatsen. Iets zegt me dat deze tweet nog niet bedoeld was om te worden gepost, wat aangeeft dat dit lek legitiem zou kunnen zijn. Aangezien het lek afkomstig is van Playground Games zelf, is het waarschijnlijk waar. Het is niet de eerste keer dat Playground Games per ongeluk toekomstige inhoud lekt. Een van de grootste lekken in de geschiedenis van Forza vond slechts een jaar geleden plaats. Spelers slaagden erin om enkele van de aankomende DLC-auto’s voor Forza Horizon 4 te bekijken. Lekken deden zich zelfs voor in de Forza Horizon 3-dagen.

Of de auto nu volgende maand komt of niet, het is absoluut een auto die je in de toekomst mag verwachten. Playground Games luistert meestal naar hun fans en voegt alles toe wat de community vraagt. Hoewel deze auto een jaar geleden werd aangevraagd, heeft Playground Games uiteindelijk besloten om hem nu toe te voegen. De reden voor een dergelijke vertraging kan een licentieprobleem zijn, de kosten of iets anders. Tot nu toe is er nog niets bevestigd, maar alles wordt onthuld in de volgende maandelijkse livestream.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *