Het prachtige vervolg op een van de beste racegames aller tijden zou zijn meest diverse en uitgebreide carpool tot nu toe moeten hebben. Hier zijn alle auto’s waarvan we tot nu toe weten dat ze in Forza Horizon 5 komen!

Forza Horizon 5, aangekondigd tijdens E3 2021 op de Xbox + Bethesda-spelshow, wordt het langverwachte vervolg op een van de beste racegames aller tijden. Tijdens de E3 kregen we een stortvloed aan details over de nieuwe game, waaronder de kaart, die de grootste ooit zal zijn in een Horizon-titel en zich in Mexico zal afspelen.

Maar wat Forza-games maakt, zijn de auto’s, en er lijkt de grootste cast van voertuigen ooit in een Forza-titel met Horizon 5 te zijn.

We hebben een fragment gekregen van enkele auto’s die spelers kunnen besturen tijdens de showcase, en we zijn verheugd om er meer over te leren.

Alle auto’s in Forza Horizon 5
Hoewel we niet alle auto’s kennen die vanaf nu naar de game komen, kregen we tijdens de E3 Xbox-showcase een uitgebreide rondleiding door de nieuwe setting van Mexico en de vele biomen in de game.
Dit gezegd hebbende, toonden ze tal van auto’s die in het spel zullen zitten, en ze toonden vooral liefde voor de nieuwe Ford Bronco, die een favoriet bij de fans zou moeten zijn. Zoals je zou verwachten, zijn er ook alle supercars waar we in de loop der jaren van Forza van zijn gaan houden.
Hier is een overzicht van alle auto’s waarvan we weten dat ze in Forza Horizon 5 zitten!
Aluminum Craft Class 10 Apollo IE Ariel Nomad Chevrolet Camaro ZL1 1LE Chevrolet Colorado ZR2
Chevrolet Corvette C8 Ford Bronco Ford Bronco R Baja Ford De Luxe Five-Window Coupe Ford F-150 Raptor
Ford Transit Supervan 3 Funco Motorsports F9 Hennessey Velociraptor 6X6 Jaguar XJR-15 Koenigsegg Jesko
Lamborghini Aventador LP700-4 Lamborghini Huracan LP610-4 Land Rover Defender 110 Local Motors Rally Fighter McLaren 720S
McLaren 720S Spider McLaren Senna Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe Mercedes-AMG Project One Mercedes-Benz Unimog U5023
Mitsubishi Lancer Evo 10 GSR Pagan Huayra BC Penhall The Cholla Polaris RZR XP 1000 EPS Porsche 911 Carrera S (992)
Porsche Taycan Rimac C_Two

Nu is deze lijst nog steeds een groot werk in uitvoering, aangezien dit slechts een paar van de auto’s zijn die in de nieuwe Forza Horizon zullen worden opgenomen.

Houd er rekening mee dat Forza Horizon 4 450 auto’s in de game had, dus we kunnen verwachten dat Horizon 5 deze drempel haalt of overtreft!

Dus dat is alles wat we tot nu toe weten over welke auto’s we waarschijnlijk zullen zien in Forza Horizon 5! Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws, bezoek dan zeker vaker onze website!