Microsoft brengt 400 MB Forza Horizon 4-update uit met een enkele bugfix

In maart 2021 lanceerde Microsoft de drie jaar oude Forza Horizon 4 op Steam, en hoewel velen verwachtten dat het allemaal tijdverspilling zou zijn, hadden gamers op het platform van Valve andere plannen.

Forza Horizon 4 werd daardoor een van de meest populaire racegames op Steam, ondanks dat het een drie jaar oude titel was die ook tegen een lager prijskaartje verkrijgbaar was in de eigen winkel van Microsoft op Windows en Xbox.

Maar aan de andere kant, ondanks het indrukwekkende aantal mensen dat de game kochten en installeerden, klaagden velen zelfs over verschillende bugs, waarvan sommige de algehele prestaties en de gameplay voor meerdere spelers beïnvloedden.

Een update die eerder deze maand werd uitgebracht, moest deze allemaal verbeteren, maar zoals we je al vertelden, deed de patch meer kwaad dan goed. Forza-gamers klaagden over crashes en verschillende laadfouten waardoor het uiteindelijk grotendeels onbespeelbaar werd.

Snel vooruit naar deze week en hier verzendt Microsoft een nieuwe update. Met het label “Content Update voor 20 april” werd de nieuwe release met veel enthousiasme ontvangen door de gemeenschap totdat iedereen de kans kreeg om de changelog te bekijken.

Volgens Microsoft zelf heeft de game “een crash verholpen voor spelers met Unicode-tekens in hun gebruikersnaam.” En dat is het zo ongeveer, ondanks dat de update in een pakket van 400 MB komt.

Deze onverwachte release deed velen twijfelen aan de toewijding van Microsoft om de Forza Horizon 4-ervaring te verbeteren, vooral gezien het feit dat er momenteel veel te repareren is in de game op Steam. De willekeurige crashes zijn er nog steeds, stottert nog steeds af en toe, terwijl veel mensen ook klagen over problemen met de multiplayer-modus.

Helaas weten we niet alleen of er nog steeds geen oplossingen voor al deze problemen zijn, maar Microsoft moet ze nog allemaal erkennen, dus voorlopig staan ​​gebruikers helemaal alleen in hun poging om alle problemen op te lossen ze komen tegen in Forza.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.