Snelheid van Raesr Tachyon bevestigd voor Forza Horizon 4

Nu de huidige serie in Forza Horizon 4 ten einde loopt, staat er weer een nieuwe om de hoek en Playground Games heeft bevestigd dat er binnenkort een nogal ongebruikelijke machine naar de game zal komen: de Raesr Tachyon Speed.

Je bent misschien niet bekend met de Tachyon Speed, of zelfs Raesr, want het is nauwelijks een gewoon gezicht – en nog minder op de Britse wegen, waar FH4 zich bevindt. Raesr is eigenlijk een acroniem, voor Rice Advanced Engineering Systems and Research, en uitgesproken als “racer”, voor het geval je je dit afvroeg. De Tachyon Speed ​​is de debuutauto van het merk, zij het een prototype, en heeft toevallig 1.250 pk.

Het maakt deel uit van het moderne type elektrische hypercars, alleen in plaats van één, twee of zelfs vier motoren, stapelt Raesr eigenlijk zes direct aangedreven motoren op elkaar om zijn kracht te produceren – en er is ook meer dan 3600 pond aan koppel – dat naar alle vier de wielen gaat. onafhankelijk. Omdat het een prototype is, heeft Raesr niet gezegd wat de batterijcapaciteit is, maar gezien de oplaadvereisten lijkt het een relatief veel voorkomende 55kWh-eenheid te zijn.

Raesr plant ook een productiemodel, waarbij de motoren worden opgewonden tot zo’n 1.800 pk. De vraagprijs voor een enkel exemplaar begint bij $ 750.000, maar zoals Raesr zichzelf omschrijft als een “boetiek”, is er genoeg ruimte om meer uit te geven.

Bevestiging van de aanwezigheid van de auto gebeurt via de gebruikelijke stream-teaserafbeelding. Met volgende week een update om de Series 33-actie op gang te brengen, zal er een livestream zijn van het Forza Monthly-team om alles te onthullen. Deze streams bevatten meestal een bijgesneden detail van een relevant voertuig voor de update en deze maand is, vrij duidelijk, de kenmerkende achterkant van de Tachyon Speed.

In feite hadden we eerder in de week een idee dat de Raesr naar FH4 zou komen. “Torben Tuesday” verscheen deze maand opnieuw met aanwijzingen voor auto’s die in de volgende update komen, en de aanwijzing voor Series 33 is een relatief eenvoudige code:

U6P46VQ IAD RIAAA

S06RS Q083LVW RU66R

Als u problemen ondervindt met de code, is het in wezen het alfabet en worden de cijfers 1 tot en met 0 achteruit gelezen, dus A is 0, B is 1, enzovoort. “S06RS Q083LVW RU66R” wordt “Raesr Tachyon Spees” – een kleine typfout is altijd mogelijk bij het schrijven in code! – en “U6P46VQ IAD RIAAA” wordt “Peugeot 207 S2000”, een Super 2000 rallyauto.

De Forza Monthly-stream die bevestigt dat alles is gepland voor maandag 8 maart om 1900 UTC, dus wees alsjeblieft verrast wanneer je afstemt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.