Als je de Fortune Island DLC hebt, weet je dat Forza Horizon 4 Fortune Island de Riddles Forza Horizon 4 Barn Find-locaties heeft vervangen. In plaats van oude gebouwen te vinden, ga je mee op speurtochten om je verborgen beloningen te vinden. In overeenstemming met het algemene thema van de piratenschipruïnes verspreid over de kaart, omvatten deze speurtochten het oplossen van Forza Horizon 4 Fortune Island Riddles en vervolgens het opsporen van je prijs met behulp van de aanwijzing op de foto die je ontgrendelt in Forza Horizon 4.

Het enige wat je hoeft te doen om toegang te krijgen tot nieuwe raadsels, is je invloed op sociale media opbouwen, wat je kunt doen door deel te nemen aan races en stunts, waaronder de door raid geïnspireerde coöperatieve Live-evenementen. Het verslaan van een handvol hiervan genereert voldoende invloed op sociale media om een ​​van de tien Island Conquerer Rounds te wissen, en tien ronden betekent tien schatkisten.

Elk raadsel vereist een specifieke auto om op te lossen, maar als je die auto niet in je garage hebt, maak je dan geen zorgen; elke schatkist levert je 1 miljoen credits op, wat genoeg zou moeten zijn om de wielen te kopen die je nodig hebt. Als bonus bevatten een paar kisten ook waardevolle auto’s.

Nadat je een raadsel hebt opgelost, verschijnt er een foto-aanwijzing en een hintcirkel op de kaart. Dit is waar je je vertrouwde drone goed kunt gebruiken, aangezien je elke foto moet bestuderen op unieke objecten en oriëntatiepunten, en ze vervolgens met de drone in lijn moet brengen met de foto’s.

Treasure 1: Coffers of the Tyrant King

Deze eerste speurtocht is praktisch een freebie. Het raadsel verwijst naar een enorme “T-ReX” -truck. Het is gewoon zo dat het het voertuig is waarmee je begint wanneer je landt op Fortune Island. Het raadsel wordt ook geactiveerd nabij de plek waar je het uiteindelijk oplost. Rijd gewoon snel door de flitser die het dichtst bij het festival ligt om de fotohint voor de schat te ontgrendelen.

De schat is dichtbij, direct ten oosten van het Horizon Festival. Zoek naar de metalen cilinder en een paar boten bij de pakhuizen in de haven.

Treasure 2: Pillars of Gold

De “Italiaanse vier-vijf-acht” in dit raadsel is de Ferrari 458. De rest van de aanwijzing is ongecompliceerd. Rijd met de auto omhoog of omlaag op de Needle Climb ten noorden van het festival en behaal een goede score bij het driften.

De fotohint brengt je naar het oosten, het spiraalvormige pad van Giant’s Dolmen op. Je vindt de schatkist halverwege de route. Samen met de coole miljoen ontgrendelt deze schat ook de eerste bonusauto, de gestroomlijnde Lamborghini Urus 2019.

Treasure 3: The Swiftest Chariot

Het “vijfenzestig wilde paard” in dit raadsel betekent niet 65 pk, maar eerder de Mustang uit 1965. Spring erin, ga naar Viking Bay en zoek naar de Trailblazer-poort. Als dit je eerste Trailblazer is, is het doel om het doel met alle mogelijke middelen te bereiken.

Net als bij de vorige schattenjacht, kun je genieten van een ander Fortune Island-uitzicht wanneer je naar de hintcirkel gaat. Breng de drone naar de hoogste toppen direct ten noorden van Needle Climb, hoog genoeg zodat je de winderige wegen eronder goed kunt zien. Je vindt de schat in de sneeuw en naast een kleine rotspiek. Zorg ervoor dat u een wendbare auto heeft die het steile terrein aankan.

Treasure 4: From Ruins to Riches

Dit raadsel verbaasde ons even, omdat het een beetje misleidend is. Nee, je springt niet echt over omgevallen bouwwerken zoals het raadsel voorschrijft, maar je springt wel naar het Danger Sign dat het dichtst bij de ruïnes ligt, Fenholm Ruin’s Leap om precies te zijn. Er is minder mysterie met de auto, aangezien het raadsel een “driewielige Morgan” noemt en er letterlijk een driewielige auto van Morgan Motor Company beschikbaar is.

Nadat je het raadsel met die sprong hebt opgelost, maak je een bocht van 180 graden en ga je naar het moerassige gebied van de ruïnes. De driewieler van een Morgan is niet bepaald geschikt voor overstroomd terrein, dus dit zou een goed moment zijn om iets veelzijdiger te doen. Gebruik in de hintcirkel de drone om de verzonken kerk op één lijn te brengen met de puntige rotsformatie op de achtergrond. Zoek de kist naast de overblijfselen van een huis.

Treasure 5: The Sword in the Stone

In tegenstelling tot het vierde raadsel, is er geen dubbelzinnigheid met deze hersenkraker met Arthur-thema. Het vraagt ​​om een ​​bezoek aan de “Lady on the Lake” met een “R eight”, een Audi R8 om precies te zijn. En er is eigenlijk een snelheidscontrole naast het enige meer op het eiland met de titel ‘Lady on the Lake’. Gewoon een driesterrenrit maken met een Audi R8 om het raadsel op te lossen. We haalden het met een snelheid van 240 kilometer per uur met minimale moeite.

Deze foto-aanwijzing is vooral gemakkelijk vanwege twee verschillende objecten: de eenzame boom en de grote rotsformatie in de verte. Of je nu met de auto of per drone bent, als je eenmaal de boom- en rotsformatie in zicht hebt, zoek dan naar de kist op de voorgrond. Deze schat heeft een bonusauto, de Koenigsegg CCBS. Geniet ervan, vooral omdat er maar zes zijn gemaakt!

Treasure 6: Light of the Lantern

Als het raadsel verwijst naar een “Jeep genaamd Willy”, is dat niet van de autofabrikant Jeep met een model genaamd Willy, maar andersom. Koop een jeep bij het autobedrijf Willy en ga naar de snelheidszone Will-o’-the-Wisp in het oosten. We leerden dat het houden van een snelheid van meer dan 60 mijl per uur meer dan genoeg was om het raadsel op te lossen.

De schat is niet ver van de snelheidszone en je kunt net zo goed de jeep vasthouden, want je hebt iets verstandigs nodig om mee te nemen langs de kliffen van Fortune Island. Gebruik de drone om het verste puntje van de kliffen te doorzoeken. Je kunt de drone niet zomaar over de kliffen nemen, let wel, want hij zal op mysterieuze wijze omvallen. Als je eenmaal de exacte plek van de kist hebt gevonden, breng je de jeep er langzaam heen, zodat je niet per ongeluk in de oceaan valt.

Treasure 7: Dew of the Ash Tree

Dit raadsel herinnert bestuurders eraan dat Lamborghini meer maakt dan alleen sportwagens. Zoek naar de LM 002 1986 Lamborghini in de showroom of je verzameling en neem hem mee naar de baanbrekende activiteit van The Forest Run. De tijdslimiet voor de run is erg vergevingsgezind, dus heb niet het gevoel dat je het moet vloeren en door het bos moet scheuren, waardoor je een botsing riskeert tegen de meer onverwoestbare bomen. Je kunt zelfs rond het hartbos gaan als je wilt.

De schatlocatie bevindt zich aan de zuidrand van het bos, waar de bomen het meer ontmoeten. Waar eerdere foto-aanwijzingen de schatkisten op de voorgrond plaatsten, verbergt deze foto de kist stiekem op de achtergrond, dus doe geen moeite om het water in te rijden. Begin in plaats daarvan bij het water en rijd in de richting van de besneeuwde toppen in de verte om de schat te vinden.

Treasure 8: The Skildar Horde

Het voertuig voor dit raadsel voelt aan als een onofficiële Transformers-koppeling. De Zweedse ridder waar deze aanwijzing naar verwijst, is de Volvo Iron Knight uit 2016, een van de meer uniek ontworpen trucks in Forza Horizon 4. We hadden plezier met het doorrijden over het smalle pad van de Lakeside Speed ​​Zone. Het is niet nodig om drie sterren te krijgen om het raadsel te ontgrendelen.

Nu de fotohint is onthuld, is je volgende stop de grot aan de voet van Storm Beach in het zuiden. Het is de enige grot op het eiland, dus er is geen risico op verwarring. Je hebt een scherp oog nodig om de schat te vinden. Niet alleen is de grot donker, maar de kist is verborgen achter een paar ruïnes van een piratenschip. Het zou echter niet lang moeten duren; het is een kleine besparing. Het is vooral de moeite waard, omdat je ook de Saleen S5S ontgrendelt!

Treasure 9: Of Fame and Fortune

Tot nu toe zou het een koud kunstje moeten zijn om deze op prestaties gebaseerde raadsels uit te voeren. Het negende raadsel is een ander verhaal. Het verwijst naar een Koreaanse prestatieauto met het trefwoord “steek”. Koop de KIA Stinger uit 2018. Je bent van harte welkom om op weg te gaan naar de raadselbestemming, de Mountainside Speed ​​Trap in het noorden, maar je zult het moeilijk krijgen om de 3-sterrenwaardering te halen die het raadsel vereist. Je zou geluk hebben als je 105 mijl per uur breekt; je hebt 130 nodig voor de 3 sterren. De truc is om de Stinger te upgraden en er een S1-rated beest van te maken. We zijn erin geslaagd om het op 873 te krijgen, wat net genoeg was om 130 te halen. We raden ook ten zeerste aan om vanaf het platteland in het oosten een stevige start te maken.

Maak je klaar om naar het zuiden te gaan als je de foto ontgrendelt. Zoals je kunt zien aan de hand van de rode hintcirkel, concentreer je je op de drie meest zuidelijke eilanden. Maak je geen zorgen; het water is ondiep genoeg om te eilandhoppen. Ga naar het grootste eiland binnen de cirkel en zoek de ruïnes van een huis. Daar vind je nog een cool miljoen.

Treasure 10: Risk and Reward

Dit raadsel is eenvoudiger dan het lijkt. Het “huis dat straalt als een ster”? Dat is de vuurtoren bij Skildar Watch. Wat betreft de “Classic Muscle car” waar het raadsel naar verwijst, je hoeft alleen maar een klassieke muscle car in het spel te kiezen. Als het helpt, onthoud dan dat je auto’s in de showroom op type kunt filteren. Rijd dan naar de vuurtoren en spring van het Danger Sign.

Om deze laatste speurtocht te voltooien, moet je het in stijl doen. Koop een Lamborghini Huracan of een auto met vergelijkbare prestaties en hetzelfde gewicht. Gebruik vervolgens de drone om de locatie van de schat op een klein eiland in het meer te bevestigen. Geloof het of niet, het doel is om naar het eiland te springen.

Ga naar de westkant van het meer en zoek een helling langs de rand van het meer. Deze natuurlijke oprit is rechts van een camper. De “landingsbaan” is zo glad dat u geen hobbels of iets anders tegenkomt dat uw sprong kan uitlijnen. En het is geen schande om de terugspoelfunctie te gebruiken als je denkt dat je niet op het eiland zult landen. Tot slot, als aanvulling op je laatste beloning van een miljoen krediet, krijg je ook een zoete 2012 Lamborghini Aventador J.

Gefeliciteerd – je hebt alle verborgen schatten op Fortune Island gevonden!