Update 35 van Forza Horizon 4-serie geplaagd vóór 29 april Reveal Stream

De cyclus van vier weken van Forza Horizon 4 is weer bijna ten einde, met het laatste seizoen later deze week. Dat betekent dat het bijna tijd is voor een nieuwe serie – Series 35 – en het Forza-team heeft ons geplaagd met welke nieuwe content er mogelijk naar de game komt.

Naast het laten vallen van de gebruikelijke beeldaanwijzingen voorafgaand aan de maanmaandelijkse livestream – die je op donderdag 29 april kunt zien – is er ook een bundel raadsels in de ‘Torben Tuesday’ van deze week. Ze komen als cryptische tekeningen op het whiteboard van kantoor, die je hieronder kunt zien.

De meest voor de hand liggende hier is aan de rechterkant. Hoewel sommigen misschien denken dat de ‘G’ het Ginetta-logo voorstelt, heeft het de verkeerde vorm en is het eigenlijk het logo van de fysieke tv-spelshow Gladiators. Dat sluit netjes aan bij de teaserafbeelding die je bovenaan dit artikel ziet, evenals een interieurfoto die eerder deze week op Twitter is gepost, met een Jeep Gladiator in Rubicon-afwerking. Vreemd genoeg was Victoria Gay – die Anna vertolkt in FH4 – ook de Gladiator Jazz.

Een technisch diagram verschijnt onderaan in het midden van het bord, en dit is ook een beetje een weggeefactie. Het laat zien hoe een hydropneumatisch veersysteem werkt, wat eerder verwijst naar de Citroen DS en waarschijnlijk de Citroen DS23 uit 1975 van de uitgelekte autolijst die in 2019 is gepost.

Een die ons vooral opviel, was de achterwaartse “99” in het kwadrant linksboven. Het ziet er precies zo uit als de vuurstrepen door tijdreizen die Doc Emmett Brown’s DeLorean in de lucht achterlaat nadat de bliksem de vliegende auto in Back to the Future 2 inslaat en de tijdcircuits overbelast. Een terugkeer voor de DeLorean DMC-12, misschien?

Dit is waar de dingen een beetje cryptischer worden. Het diagram rechts ziet eruit alsof het verwijst naar een auto die is overgeschakeld van de motor achterin naar de motor voorin, wat ons doet denken aan Porsche. Terwijl de 911 resoluut de motor achterin blijft, hebben sommige andere modellen het vermogen vooraan, met name de 924/928/944/968 en de Panamera. Hiervan moet alleen de 928 nog verschijnen in Forza Horizon 4.

Twee andere mogelijke aanwijzingen zijn iets moeilijker te ontcijferen. Er verschijnt een afbeelding aan de linkerkant om een ​​auto te laten zien die door controleposten rijdt voordat hij een sprong maakt. Dat zou kunnen verwijzen naar iets nieuws in Super7, misschien High Stakes, hoewel het niet duidelijk is. De tekening aan de rechterkant ziet eruit alsof het een soort astronomisch diagram laat zien, en op basis van de positie van de auto, de planeet en de zon zou het een zonnewende kunnen zijn – vandaar de Pontiac-zonnewende – hoewel we er geen geld aan zouden besteden. dat.

Alles zal hopelijk duidelijk worden op 29 april wanneer de Forza Monthly livestream plaatsvindt, beginnend om 18:00 UTC.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we ervan uit dat je ermee instemt.